Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Nisan 2019 18:56

Galatasaray kupa maçında Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, sahasında ağırladığı Evkur Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kaldı

Galatasaray kupa maçında Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı
ziraat türkiye kupası

Galatasaray'da sakatlığı geçen Mbaye Diagne ile tedavileri tamamlanan Fernando Muslera ve Younes Belhanda, müsabakaya ilk 11'de başladı.

Ülkesi Senegal'in Mali ile oynadığı hazırlık maçında geçirdiği sakatlık sonucu sağ omuz ekleminde bağ hasarı ve çıkık tespit edilen Diagne, yapılan tedaviyle Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasına yetiştirildi. Senegalli futbolcu, karşılaşmada ilk 11'deki yerini aldı.

Belindeki ağrılar nedeniyle son antrenmana katılmayan kaleci Fernando Muslera ile gıda zehirlemesi geçiren Younes Belhanda da gerçekleştirilen tedavilerinin ardından maça ilk 11'de çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda ülkesi Yunanistan'ın Liechtenstein ile yaptığı maçta sakatlanan Kostas Mitroglou ile tedavisi süren Japon futbolcu Yuto Nagatomo, müsabakanın kadrosunda yer almadı.

Galatasaray, 10. dakikada tehlikeli geldi. Emre Taşdemir'in pasıyla sol çaprazda topla buluşan ve şık bir şekilde iki oyuncudan sıyrılarak ceza sahasına sokulan Ndiaye'nin yaptığı vuruşta top kaleci Farnolle'da kaldı. 24. dakikada ceza sahasında sırtı dönük bir şekilde topla buluşan Diagne, pasını Emre Taşdemir'e çıkardı. Bu oyuncunun ceza yayı üzerinden bekletmeden şutunda top üstten auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi.

Evkur Yeni Malatyaspor 60. dakikada Aboubakar Kamara ile gole yaklaştı. Fransız forvet, karşı karşıya pozisyonda Muslera'yı geçemedi. Galatasaray'da Christian Luyindama'nın 70. dakikada Guilherme'ye yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart gördü. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca yarı finalin ilk ayağı golsüz berabere tamamlandı. 

İki takım arasında finale kalacak takımı belirleyecek maç 25 Nisan Perşembe günü Malatya'da oynanacak. 

GALATASARAY: 0 - EVKUR YENİ MALATYASPOR: 0

STAT: Türk Telekom Stadı
SAAT: 20.00
HAKEM: Halil Umut Meler

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Marcao,  Luyindama, Emre Taşdemir, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Belhanda, Onyekuru,  Diagne.
TEKNİK DİREKTÖR: FATİH TERİM

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Chebake, Mina, Mustafa Akbaş, Bülent Cevahir, Murat Yıldırım, Donald, Aleksic, Guilherme, Adem Büyük, Ömer Şişmanoğlu.
TENİK DİREKTÖR: Erol Bulut

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...