Tgrt Haber
23 Aralık 2015 12:56

Galatasaray kupada 2'de 2 yaptı

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. maçında Galatasaray, Kastamonuspor 1966'yı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve kupada 2'de 2 yaptı.

Galatasaray kupada 2'de 2 yaptı
galatasaray, Kastamonuspor, Ziraat Türkiye Kupası,

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. maçında Galatasaray, deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Galatasaray sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.Yedek ağırlıklı bir kadro ile maça çıkan G.Saray'ın gollerini 5. dakikada penaltıdan Emre Çolak ile 61. dakikada Umut Bulut kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golünü 72. dakikada Fatih Özçelik attı.Bu sonucun ardından Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda puanını 6'ya çıkarırken, Kastamonuspor 1966 puansız son sırada kaldı.

SON DAKİKADA İPTAL EDİLEN GOL
 
Maçın son dakikasında ise ev sahibi ekibin köşe atışı sonrası bulduğu gol, faul gerekçesiyle hakem tarafından iptal edildi.
 
SEMİH KAYA SAKATLANDI, TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ
 
Maçın ilk yarısında Semih Kaya sakatlık geçirdi ve oyunu terk etmek zorunda kaldı. Semih'in yerine oyuna Hakan Balta dahil olurken Sarı-Kırmızılı taraftarların bir kısmı maçta Semih Kaya'nın oynamasına tepki gösterdi. Bir kısım ise Semih Kaya'nın son haftalardaki performansına göndermede bulunarak oyuncuya tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...