Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Aralık 2014 15:27

Galatasaray maçı öncesi Arsenal'de deprem!

1996 yılından bu yana Arsenal'in teknik direktörlüğünü yapan Arsene Wenger'in tahtı sallanıyor.

Galatasaray maçı öncesi Arsenal'de deprem!
arsene wengerarsenal teknik direktörü,

The Sun Gazetesi bugün spor sayfasında manşetten John Wilshere'in sakatlığının en az mart ayına kadar geçmeyeceğini bildirirken, iç sayfada kötü kötü düşünen Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in fotoğrafıyla Emirates Krizi'ne dikkat çekti.
Gazete  yönetim kurulunun kulübün inişine son vermesi gerektiğini vurgulayarak "Wenger'i kovmaları gerektiğinin farklında değiller mi?" başlığını attı.Grubunda Arsene Wenger'in İstanbul'a bugün gölge takım götürerek Arsenal taraftarlarının gazabına uğrayabileceğine dikkat çeken İngiliz gazetesi, Arsene Wenger'in grup birinciliğinde Soğuk Hindi  yiyebileceğini yazarken  Arsenal'in bu akşam Galatasaray'ı yenebilirse ve Borussia Dormund Anderlercht'e kaybederse hala grup birincisi olma şansına sahip olduğuna işaret etti.
Grup birincisi olursa Arsenal'in son 16 takımda Real Madrid, Bayern  Munich, Barcelona, Paris Saint-Germain  ile karşılaşmaktan kurtulabileceği kaydedildi.D grubunun birincisi olma umudundan vazgeçen Arsene Wenger'in yıldızlarının çoğunu Londra'da bırakmaya karar verdiğini yazan The Sun, En golcü oyuncu Alexis Sanchez'in İstanbul'a seyahat etmeyeceği, Laurent Koschielny, Danny Welbeck, Aaron Ramsey ve Per Mertesacker'in dinlendirilebileceğini ileri sürdü.
"Bazı  oyuncular geride bırakılacak. İstanbul'da çok tehlike yok" diye konuşan Arsene Wenger, futbolcularının son iki hafta çok yorulduklarını ve dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu savunurken grupta birinci olmalarının sadece yüzde on şansı olduğunu söyledi.
Jack Wilshere, Mesut Özil, Theo Walcott, Mikel Artetaq, Nacho Monreal, Yaya Sanogo, Tomas Rosickyy ve Abpou Diaby'nin hala sakat oldukları ve Olivier Giroud'nun henüz Avrupa'ya kayıtlı olmadığı belirtildi. Mathieu Debuchy'nin eylül ayındaki ayak bileğinden  sakatlığından bu yana ilk maçına çıkabileceği kaleci David Ospina'nın dönebileği kaydedildi.Arsene Wenger'in taktiklerini beğenmeyen Arsenal taraftarlarının cumartesi günü Stoke maçından sonra Arsene Wenger'i   tren istasyonunda  taciz ederek  "Çek git" diye bağırdıkları internete konan video görüntülerinden anlaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...