Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Kasım 2021 11:32

Galatasaray Moskova maçı bilet fiyatları: UEFA Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi Galatasaray karşılaşmaları hız kesmenden devam ediyor. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı için geri sayım başladı. Peki Galatasaray Moskova maçı ne zaman? UEFA Galatasaray Moskova maç biletleri ne kadar? Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Moskova maçı bilet fiyatları: UEFA Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman?
UEFA,,Galatasaray,,UEFA Avrupa Ligi ,

UEFA Galatasaray Moskova maçı için bekleyiş sürüyor. UEFA Avrupa Ligi E grubunda mücadele eden Galatasaray rakibi karşısında galibiyet görerek grup liderliğini sürdürmek istiyor. Deplasmanda oynadığı Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı 1-0 sarı kırmızılıların galibiyeti ile bitmişti. Namağlup serisini sürdürmek isteyen Galatasaray evinde oynama avantajını puana çevirmek istiyor. İşte Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hakkında bilmeniz gerekenler.

UEFA GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi heyecanı 4.haftada devam ediyor. Grup liderliğini 7 puanla koruyan Galatasaray Moskova maçı kazananı olarak zirveyi bırakmak istemiyor. Fatih Terim ve ekibi sahada başarılı bir oyun ortaya koyarak 10 puanı hedefliyor. NEF Stadyumu’nda yapılacak Galatasaray Lokomotiv Moskova 4 Kasım Perşembe saat 20.45’te yapılacak.

UEFA GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

UEFA Avrupa Ligi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Temsilcimiz Galatasaray Moskova maçı için ter dökerken heyecanlı karşılaşmayı stadyumda takip etmek isteyen taraftarlar maç biletleri hakkında araştırma yapıyor. UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı bilet fiyatları henüz satışa çıkmadı.

Galatasaray Moskova maçı bilet fiyatları: UEFA Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı ne zaman?

MOSKOVA GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları tüm Türkiye’de heyecanla izleniyor. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı için bekleyen taraftarlar dev karşılaşmanın kanal bilgisi hakkında araştırma yapıyor. Lider Galatasaray sadece 1 puanla grubun son sırasında bulunan Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya geliyor. 4 Kasım Perşembe günü NEF Stadyumu'nda yapılacak Galatasaray Moskova maçı EXXEN platformundan canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.

Galatasaray Moskova maçı şifresiz izlemek isteyenleri sevindiren haber Azerbaycan kanalı CBC Sport’tan geldi. 4 Kasım Perşembe günü saat 20.45’te gerçekleşecek Galatasaray Lokomotiv maçı CBC kanalından şifresiz ve canlı olarak takip edebilecek.

CBC SPORT NASIL İZLENİR?

CBC Sport UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarını şifresiz ve canlı olarak yayınlıyor. Taraftarlar CBC Sport uydu ve frrekans bilgileri hakkında araştırma yapıyor. CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapıyor. Uydunuzu AzerSpace 46° ayarladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

CBC SPORT KANALI YAYIN BİLGİSİ İÇİN TIKLAYIN!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...