Tgrt Haber
20 Ocak 2022 21:17

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yerine Steve Mandanda!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılı takımda Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında kalede yaşanan sıkıntılar sonrasında çalışmalara hız verildi. Fransız basınının iddiasına göre; Galatasaray, Marsilya'dan Steve Mandanda'yı gündemine aldı.

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yerine Steve Mandanda!
Fatih Terim,Domenec Torrent,Galatasaray,Marsilya,Steve Mandanda

Fatih Terim sonrasında görevi devralan Domenec Torrent'in raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan Galatasaray'da öncelik kaleci transferi olacak.

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Kadrosunu kaleci transferi ile güçlendirmek isteyen Aslan için, Fransız basınından sürpriz bir iddia geldi. Buna göre Galatasaray, Marsilya'dan Steve Mandanda'yı gündemine aldı.

MANDANDA İDDİASI!

Foot Mercato'nun verdiği habere göre Galatasaray, Marsilya'da forma giyen 36 yaşındaki Fransız kaleci Steve Mandanda ile ilgileniyor. Haberde, Marsilya'nın Roma'dan Pau Lopez'i transfer etmesinden sonra yedek kaleci konumuna düşen Mandanda'nın takımdan ayrılmasının gündeme geldiği ifade edildi.

Ayrıca yıldız kaleci ile Galatasaray'ın yanı sıra Nice'in de ilgilendiği belirtildi. Muslera'nın yokluğunda Galatasaray'ın bir kaleci transferi yapacağı ve listedeki isimlerin Sinan Bolat ve Mandanda olduğu yazıldı.

2024 yazına kadar mukavelesi bulunan deneyimli eldiven, bu sezon yedi maçta forma şansı bulurken kalesinde altı gol gördü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...