Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Eylül 2021 11:12

Galatasaray NFT için geri sayım başladı: Ali Sami Yen NFT nedir, ne zaman çıkacak?

Galatasaray, kulüp tarihinin önemli olaylarını ve isimleri vurgulayacak NFT koleksiyonları çıkaracağını duyurması akıllara ''Galatasaray NFT nedir? Galatasaray NFT ne zaman çıkacak? Ali Sami Yen NFT nasıl alınır?'' sorularını getirdi.

Galatasaray NFT için geri sayım başladı: Ali Sami Yen NFT nedir, ne zaman çıkacak?
NFT,,ali sami yen,,galatasaray,,futbol,

Galatasaray, son zamanlarda yükselişe geçen NFT dünyasına katıldığını resmi sitesinden yapılan açıklamayla resmen duyurdu. Kulüp tarafından ''Türkiye’nin ilk NFT Koleksiyonu'' olarak ifade edilen proje için küresel markalarla iş birliği yapıldı. Peki Galatasaray NFT ne zaman çıkacak? Galatasaray NFT nasıl satın alınır? İşte Galatasaray’ın NFT dünyasına girişine dair tüm detaylar.  

GALATASARAY NFT NEDİR?  

Galatasaray Spor Kulübü, NFT dünyasına kurucusu ve bir numaralı üyesi Ali Sami Yen NFT koleksiyonu ile başlayacak. Kulüp sezon boyunca tarihinin önemli olaylarını vurgulayacak bir koleksiyon planlıyor. Galatasaray NFT, kulüp tarihindeki dönüm noktalarını ve kupalarını konu alacak. Bu koleksiyonlar ile Galatasaray kulübünün mirasına ortak olunarak kulübe katkıda bulunma imkanı doğacak.  

Galatasaray Spor Kulübü, NFT Koleksiyonu projesi için global markalarla iş birliği yaptı. NFT konsepti ortaya çıkaran Shirtum ve blockchain teknolojisi ile sporu bir araya getiren Capital Block iş birliği yapan Galatasaray piyasaya arz edilecek Ali Sami Yen NFT Koleksiyonu, Türkiye’de piyasaya sürülen ilk spor kulübü tarihi NFT koleksiyonu olma özelliği taşıyor. 

Galatasaray NFT için geri sayım başladı: Ali Sami Yen NFT nedir, ne zaman çıkacak?

GALATASARAY NFT NE ZAMAN ÇIKACAK?  

Galatasaray NFT gelişmeleri devam ederken taraftarlar ''Galatasaray NFT ne zaman çıkacak?'' sorusuna odaklandı. Galatasaray, Ali Sami Yen NFT koleksiyonunu 1 Ekim’de çıkaracak. Ali Sami Yen NFT ardından sezon boyunca kulübe bağlı önemli tarihlerde altı koleksiyon daha taraftara sunulacak.  

ALİ SAMİ YEN NFT NE ZAMAN PİYASAYA SÜRÜLECEK?  

Galatasaray NFT dünyasına ait Ali Sami Yen NFT ekim ayından itibaren piyasaya sürülecek. Ali Sami Yen NFT Koleksiyonunda, her NFT'nin arkasında ilgili görsel ile özel video içeriği olacak ve bölüme bağlı olarak içerikler değişecek. Her bir drop, nadirliğine bağlı olarak farklı değerlere sahip. Ali Sami Yen NFT koleksiyonuna dahil NFT’lerin çıkma tarihleri ise şu şekilde: 

  • Legendary: 1 Ekim 2021  
  • Mythical: 8 Ekim 2021 
  • Iconic: 15 Ekim 2021 

GALATASARAY NFT NASIL ALINIR?  

Galatasaray NFT haberleri ile heyecanlanan taraftarlar kulübe katkıda bulunmak ve değerli bir NFT sahibi olmak için ''Galatasaray NFT nasıl alınır? Ali Sami Yen NFT ne kadar?'' sorularının yanıtını arıyor. Her NFT arzının Galatasaray ve Shirtum’un web sitelerinde özel bir açılış sayfası bulunacak. Taraftarlar, sahip olmak istedikleri NFT'nin resmine tıkladığında Shirtum platformundaki Galatasaray açılış sayfasına yönlendirilecek ve burada NFT'yi kredi veya banka kartı ile satın alabilecek. Galatasaray NFT sayesinde taraftarlar hem bir tarihi anın sahibi olacak hem de kulüplerine katkıda bulunacak.  

Galatasaray NFT nedir? Galatasaray NFT ne zaman çıkacak? Ali Sami Yen NFT nasıl alınır? sorularını yanıtladık. Galatasaray NFT hakkında sorularınızı yorumlara yazabilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...