Tgrt Haber
25 Aralık 2013 17:18

Galatasaray o kupayı istiyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplar belli oldu. Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün, kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Galatasaray o kupayı istiyor
galatasaray,ziraat türkiye kupası,önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz,

Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi’nde çekilen grup kuralarının ardından değerlendirmede bulunan Galatasaray İdari Menajeri Cenk Ergün, sıkışık ve zor bir fikstürde olduklarını belirterek, "Bu zorlu fikstürün altından kalkıp önümüzdeki maçları kazanmak istiyoruz. Galatasaray olarak Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz" dedi.
Belirlenen grupları değerlendiren Sivasspor Asbaşkanı Hüsnü Eken ise, Spor Toto Süper Lig’in güzide takımları ile eşleştiklerini ifade ederek, "Ligde devam ediyor. İnşallah herşey iyi olacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda Sivasspor bu sezon kupayı almak istiyor. Geçen sezon biliyorsunuz iyi yerlere gelmiştik. Bu sefer tüm camia olarak kupayı almayı bekliyoruz" şeklinde konuştu.Bursaspor Kulüp Temsilcisi Mehmet Aktar, zor bir gruba düştüklerini vurgulayarak, "Bütün takımlara ayrı ayrı başarılar diliyorum. Elimizden geldiğince kupayı kaldırmayı düşünüyoruz" diye konuştu.Anadolu takımlarının bulunduğu bir grupta yer aldıklarını hatırlatan Eskişehirspor Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Ünalan, "Amacımız final oynamak ve kupayı almaktır. Eskişehirspor bunu başaracak güçtedir" ifadelerini kullandı.Tokatspor Başkan Yardımcısı Murat Kılıçarslan, "Futbolcularımız, kuradan Galatasaray’ın çıkmasını çok istiyordu. İddialıyız ve sonuna kadar devam edicez" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...