Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2021 20:44

Galatasaray Onyekuru'yu kadrosuna kattı

Galatasaray, Monaco'da forma giyen Nijeryalı Henry Onyekuru'yu kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, Monaco'ya 650 bin Euro kiralama bedeli verileceğini, sezon sonunda da 4 milyon 350 bin Euro satın alma opsiyonu olduğunu duyurdu.

Galatasaray Onyekuru'yu kadrosuna kattı
Galatasaray,Henry Onyekuru

Galatasaray, Monaco'da forma giyen Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru'nun geçici transfer konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-kırmızılıların konu ile ilgili KAP'a yaptığı duyuru şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru ve kulübü AS Monaco Football Club SAM ile oyuncunun 2020-2021 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 650 bin Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 11.06.2021 tarihine kadar Şirketimizin net 4 milyon 350 bin Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Futbolcuya ise 2020-2021 futbol sezonu için net 750 bin Euro sabit transfer ücreti ödenecektir."

Galatasaray Onyekuru'yu kadrosuna kattı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...