Tgrt Haber
28 Aralık 2018 17:33

Galatasaray, Serdar Aziz için kararını verdi!

Galatasaray, Serdar Aziz'in geleceği ile ilgili kararını verdi. Oyuncunun menajeriyle yapılan görüşme neticesinde Serdar Aziz'in satış listesine konulduğu ve 5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirlendiği öğrenildi. TRT Spor'a konuşan Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, "Oyuncum Beşiktaş'a ya da Fenerbahçe'ye gidebilir" dedi

Galatasaray, Serdar Aziz için kararını verdi!
serdar aziz,galatasaray

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın savunma oyuncusu Serdar Aziz ile yolları ayırma kararı aldığı öğrenildi

Sivasspor maçında gıda zehirlenmesi şikayetiyle forma giymeyen ve maçtan 12 saat sonra eşiyle Maldivler’de görüntülenen 28 yaşındaki savunma oyuncusunun bileti kesildi.

Yıldız futbolcunun menajeri Haluk Canatar, öğle saatlerinde Galatasaray’ın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ile bir araya geldi.

Yapılan görüşme neticesinde Galatasaray’ın Serdar Aziz’i satış listesine koyduğu ve 5 milyon Euro’luk bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi.

Instagram hesabından Albayrak’la fotoğrafını paylaşan Canatar, kısa süre sonra bu paylaşımı kaldırdı.

Galatasaray, Serdar Aziz için kararını verdi!

‘KULÜP BULMAMI İSTEDİLER’

Öte yandan TRT Spor’a açıklamalarda bulunan Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, oyuncunun başka bir kulübe transferi için çalışmalara başladığını söyledi.

İşte Haluk Canatar’ın açıklamaları:

”Serdar bir mide rahatsızlığı geçirdi. Maç günü akşama kadar geçeceğini düşündü. Akşam tekrar soruldu ve rahatsızlığının devam ettiğini söyledi. Süreç böyle yaşandı. Serdar’ın tatile çıkması anormal bir şey değil ki.”

“BEŞİKTAŞ YA DA FENERBAHÇE’YE GİDEBİLİR”

“Galatasaray yönetimi beni aradı. Serdar Aziz’e kulüp bulmamı söyledi. Teknik ekibin tasarrufu doğrultusunda olduğu söylendi. Biz de çalışmalarımıza başladık. Oyuncum Beşiktaş ya da Beşiktaş’a gidebilir. Galatasaray buna izin verdi”

“YETKİ İÇİN İZİN İSTEDİM”

“Sosyal medyada bu ayrılık nedeniyle bir sürü sebep yazılıyor, tatile gitmiş, yok sakatlığı varmış. Galatasaray kulübü bize kararla ilgili somut bir sebep söylemedi. Serdar Aziz için Türkiye içindeki kulüpler için de yetki istedim ve ‘Görüşebilir miyim?’ dedim, olumsuz yanıt almadım.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...