Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Kasım 2017 13:43

Galatasaray sol beke Mitchell Dijks'i transfer ediyor!

Galatasaray devre arasında sol bek bölgesine Ajax'tan transfer yapabilir.

Galatasaray sol beke Mitchell Dijks'i transfer ediyor!
galatasaray,,solbek,,Mitchell Dijks,

De Telegraaf gazetesinin haberine göre sarı kırmızılı ekip, bonservisi Ajax'ta olan Mitchell Dijks için Hollanda ekibiyle temasa geçti. Bu transferi ocak döneminde yapmak isteyen Galatasaray'ın en büyük kozu 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin Haziran 2018'de sona ermesi. 
 
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Norwich City'de kiralık olarak geçiren Dijks bu sezon Ajax formasıyla 8 maçta 651 dakika süre aldı. 
 
Hollandalı oyuncu için Portekiz ekibi Sporting CP'nin de devrede olduğu konuşuluyor. 
 
Dijks'in menajeri Dick van Burik ise Sporting CP ve Galatasaray'ın ilgisini doğrulamazken oyuncusuna birçok takımdan teklif geldiğini söylemekle yetindi. 
 
Mitchell Dijks kimdir?
 
Futbola ilk olarak FC Purmerend takımında başlayan Dijks 2009'da Ajax U17 takımına transfer oldu. 2013'te Heerenveen'e kiralanan 24 yaşındaki oyuncu Willem II'ye transfer olduktan sonra tekrar Ajax'a döndü. Dijks sol bekin haricinde stoper bölgesinde de forma giyebiliyor.
 
Galatasaray'ın sol bek durumu
 
Uzun süre Juventus'tan Kwadwo Asamoah ile ilgilenen Galatasaray, Juventus'un o bölgeye transfer yapamaması sonucu transferde başarısız olmuştu. Transferin son günlerinde Kardemir Karabükspor'dan Iasmin Latovlevici'yi transfer eden sarı kırmızılı ekip Linnes ve ondan yeteri kadar verim alamadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...