Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2018 22:40

Galatasaray sporcularını taşıyan uçaktan zorunlu iniş!

Galatasaray Kadın Basketbol takımının da içinde bulunduğu İstanbul-Bodrum uçağı, sinyalizasyon sistemindeki arızadan dolayı Milas-Bodrum Havalimanını pas geçerek İzmir'e indi.

Galatasaray sporcularını taşıyan uçaktan zorunlu iniş!
galatasaray,

Akşam saatlerinde özel bir firmanın İstanbul-Bodrum seferini yapacak uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı. İçerisinde Galatasaray Kadın Basketbol takımının da olduğu uçak, Milas-Bodrum Havalimanı'na inemeyince İzmir'e yönlendirildi. Yolcuların İzmir'de uçak içerisinde bekletildikleri öğrenildi. 

 


Uçağın Bodrum Havalimanına inememe nedeninin ise sinyalizasyon sistemindeki arızadan dolayı kaynaklandığı bildirildi. Arızanın devam etmesi nedeniyle Bodrum Havalimanına gelen uçaklar çevre illere yönlendirildi. 
 
Öte yandan Galatasaray Kadın Basketbol takımının yarın Bodrum Kırçeçeği Kadın Basketbol takımıyla yapacağı karşılaşmanın ertelenmediği öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...