Tgrt Haber
05 Ağustos 2021 10:25

Galatasaray St. Johnstone maçı kaç kaç bitti? UEFA St. Johnstone-Galatasaray maç sonucu: 2-4

Galatasaray St. Johnstone maçı için geri sayım başladı. Nefeslerin tutulduğu UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu Galatasaray St. Johnstone maçı için beklenen gün geldi. Peki Galatasaray St. Johnstone maçı kaç kaç bitti? UEFA Galatasaray Avrupa Ligi maç sonucu ne oldu? İşte UEFA Galatasaray St. Johnstone maçı hakkında bilmeniz gerekenler...

Galatasaray St. Johnstone maçı kaç kaç bitti? UEFA St. Johnstone-Galatasaray maç sonucu: 2-4
UEFA Avrupa Ligi,UEFA maçı,UEFA,Galatasaray St. Johnstone maçı,UEFA Galatasaray maçı

UEFA St. Johnstone-Galatasaray maçı sona erdi. Heyecanla Galatasaray St. Johnstone maçı için heyecanlanan futbolseverler maç sonucunu merakla bekliyordu. UEFA Avrupa Ligi Galatasaray St. Johnstone maçı 4-2 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Galatasaray, geçtiğimiz haftalarda şampiyonlar ligine veda etmişti. PSV Galatasaray ilk maçı 5-1, rövanş maçı ise 2-1 sonuçlanmasının ardından Galatasaray şampiyonlar ligi macerasını sonlandırmıştı. Galatasaray Avrupa yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ile devam ediyor. Sarı Kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda İskoç ekibi St. Johnstone'a konuk oldu. Cimbom, rakibi ile ilk maçta evinde 1-1 berabere kalmıştı. Cimbom, rövanş maçında İskoç temsilcisini deplasmanda 4-2 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. Sarı-kırmızılılar play-off turuna yükseldi. Galatasaray'ın play-off turundaki rakibi Danimarka temsilcisi Randes oldu. Play-off turu maçları 19-26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

GALATASARAY ST. JOHNSTONE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?  

Şampiyonlar ligine veda eden Galatasaray yolculuğuna Avrupa Ligi’nde devam edecek. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu son hazırlıklarını da tamamlayan Galatasaray St. Johnstone ile karşılaştı. Galibiyete odaklanan Galatasaray St. Johnstone takımını yenmek için mücadele etti. 12 Ağustos saat 21.00’de oynanan mücadelede Galatasaray, St. Johnstone'u 4-1 mağlup etti. UEFA Galatasaray St. Johnstone maçı kaç kaç bitti sorunun cevabı akşam 23.00 sularında belli odu. 4-2.

Galatasaray St. Johnstone maçı kaç kaç bitti? UEFA St. Johnstone-Galatasaray maç sonucu: 2-4

UEFA GALATASARAY ST. JOHNSTONE MAÇI NEREDE YAPILACAK?  

Şampiyonlar ligine veda eden Galatasaray bu akşam UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turuna çıkacak. Galatasaray rakibi İskoç takımı St. Johnstone karşısında mücadele edecek.  UEFA Galatasaray maçının nerede olacağını merak eden sarı kırmızılı taraftarlar ''St. Johnstone Galatasaray maçı nerede yapılacak?’'' sorusunu merak ediyor. UEFA Galatasaray St. Johnstone maçı İstanbul’da oynanacak. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda İskoç takımıyla karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılı oyuncular son hazırlıklarını da tamamladı. Galatasaray St. Johnstone takımını yendiği takdirde Avrupa Play-off turu rakibi Randers olacak. Bu akşam gerçekleşecek olan UEFA Galatasaray St. Johnstone maçını mağlubiyetle sonuçlanırsa Galatasaray’ın rakibi "Vojvodina-LASK" maçının galibi olacak.  

Galatasaray St. Johnstone maçı kaç kaç bitti? UEFA St. Johnstone-Galatasaray maç sonucu: 2-4

GALATASARAY ST. JOHNSTONE MAÇI MUHTEMEL 11'Lİ

Galatasaray St. Johnstone maçı için geri sayım başladı. Bugün yapılacak olan UEFA Galatasaray St. Johnstone maçı muhtemel 11'li belli oldu. Buna göre; 

GALASATARAY MUHTEMEL 11'Lİ 

Muslera, Boey, Luyındama, Marcao, van Aanholt, Taylan, Kerem, Aytaç, Berkan, Babel, Mohamed 

ST. JOHNSTONE MUHTEMELEN 11'LERİ

Clark, Mccart, Kerr, Gordon, Wotherspoon, Bryson, Mıddleton, Mccann, Rooney, Booth, Kane. 

GALATASARAY ST. JOHNSTONE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? 

Merakla beklenen UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu Galatasaray St. Johnstone maçı D-Smart ve D-Smart GO'dan canlı yayınlanacak. Galatasaray bugün gerçekleşecek UEFA Avrupa Ligi Galatasaray St. Johnstone maçının ardından 12 Ağustos'ta deplasmanda rövanş maçına çıkacak. Galatasaray rövanş maçının hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...