Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ağustos 2022 11:24 - Güncelleme : 06 Ağustos 2022 13:45

Galatasaray stoper transferinde düğmeye basıyor! Dünyaca ünlü 2 yıldız gündemde

Galatasaray’da defans hattına takviye yapılması bekleniyor. Sarı-Kırmızılıların gündemine dünyaca ünlü 2 yıldız Dejan Lovren ve Jerome Boateng geldi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
Galatasaray Marcao'nun ayrılmasıyla stoper arayışlarını sürdürüyor...
Galatasaray,Jerome Boateng,Dejan Lovren
Galatasaray Marcao'nun ayrılmasıyla stoper arayışlarını sürdürüyor...

Süper Lig maratonu başlarken Galatasaray transfer çalışmalarını hızlandırdı. Arsenal'den ön libero Lucas Toreira ile yedinci transferini yapmaya hazırlanan Galatasaray stoper transferi için de düğmeye bastı. Sarı-kırmızılı takım, Marcao'nun ayrılığı sonrası Abdülkerim Bardakçı'yı Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin elinden almıştı.

Galatasaray, en az bir stoper transferi daha yapmayı planlanıyor. Yeni Asır'ın haberine göre, menajerler aracılığı ile Galatasaray'a iki deneyimli stoper önerildi.
Rus ekibi Zenit forması giyen 33 yaşındaki Hırvat stoper Dejan Lovren sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine girdi. Ayrıca Fransa temsilcisi Lyon forması giyen 33 yaşındaki Jerome Boateng menajerler tarafından Galatasaray'a teklif edildi.

SON KARAR BURUK'UN

İki oyuncunun da İstanbul ekibi Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı iddia edildi. Dejan Lovren ve Jerome Boateng ile ilgili son kararı teknik direktör Okan Buruk ve Galatasaray transfer komitesi verecek.

Öte yandan Galatasaray'ın stoper gündeminde Kaan Ayhan ile Jason Denayer da bulunuyor.

DEJAN LOVREN KİMDİR?

Dejan Lovren, 5 Temmuz 1989'da Hırvatistan'ın Zenica şehrinde dünyaya geldi. Dejan Lovren, Hırvatistan milli takımı ile 70 maça çıkarken 4 gole imza attı.

JEROME BOATENG KİMDİR?

3 Eylül 1988'de Berlin'de dünyaya gelen Boateng, stoper mevkiinde forma giyiyor ve tercih edilmesi halinde sağ bek pozisyonunda da görev alabiliyor.
Boateng daha önce Hertha Berlin, Hamburg, Manchester City, Bayern Münih ve Lyon da oynamıştı. Boateng, Almanya milli takımı ile 76 maça çıkarken 1 gole imza atmıştı.

Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...