Tgrt Haber
21 Kasım 2021 19:59

Galatasaray taraftarından Fenerbahçe derbisine özel 'Squid Game' koreografisi

Süper Lig'de bu akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kırmızılı taraftarlar dikkat çeken bir görsel şölene imza attı. Hazırlanan koreografide son dönemin popüler dizilerinden Squid Game ile ilgili görseller yer aldı.

Galatasaray taraftarından Fenerbahçe derbisine özel 'Squid Game' koreografisi
galatasaray,fenerbahçe,derbi,taraftar,tribün,koreografi

Galatasaray taraftarları, Fenerbahçe derbisi öncesinde Güney Kore dizisi Squid Game ile ilgili koreografi yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray derbide Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Korona virüs salgını sonrasında Nef Stadyumu’nda tam kapasiteyle oynanan ilk müsabakada sarı-kırmızılı taraftarlar tribünlerin tamamını doldurdu. Derbiye yoğun ilgi gösteren taraftarlar, satışa çıktıktan kısa süre sonra biletleri tüketmişti. Korona virüs salgını önlemleri kapsamında Fenerbahçe taraftarının alınmadığı derbiye 50 binin üzerinde sarı-kırmızılı taraftar geldi.

Galatasaray taraftarı, derbiye özel koreografi yaptı. Müsabaka öncesinde, dijital bir platformda yayımlanan Güney Kore dizisi Squid Game ile ilgili görselleri açtı.

Galatasaray taraftarından Fenerbahçe derbisine özel 'Squid Game' koreografisi

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Squid Game koreografisi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...