Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Mart 2020 14:14

Galatasaray Teknik Direktörü ve Başkan Yardımcısı taburcu oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın da tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduğunu açıklandı.

Galatasaray Teknik Direktörü ve Başkan Yardımcısı taburcu oldu
fatih terim

Geçtiğimiz hafta corona virüs nedeniyle hastaneye yatırılan ve tedavi gören Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'den iyi haber geldi. Tecrübeli teknik direktör taburcu edildi ve tedavisinin geri kalan kısmını evde tamamlayacak. 

İşte hastaneden yapılan açıklama: 

23 Mart 2020 tarihinde Covid-19 teşhisi ile hastanemize yatan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof.Dr Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararı ile hastanemizden taburcu edilmiştir. Hastamızın, Sağlık Bakanlığı tedavi ve takip protokolü çerçevesinde hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik buldularındaki iyileşme ile tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmuştur. 

Hastamız, 14 gün süreyle kendisi ve sevdikleri için evinde karantina uygulamasına devam edecektir. Sayın Terim ve bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara gelmiş olsun dileklerimizle...

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay da taburcu oldu

Yusuf Günay, hastaneden taburcu olduğunu Twitter'dan paylaşırken şu sözleri kullandı;

Bir hafta süren tedavi sürecim başarıyla tamamlanarak an itibariyle taburcu oldum. Ulus Liv Hospital doktorları ile sağlık personeline ve şifa dileklerini ileten herkese şükranlarımı sunuyor, tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Galatasaray’da iyi haberler arka arkaya geliyor. Teknik direktör Fatih Terim’in ardından başkan yardımcısı Yusuf Günay da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Yusuf Günay, Fatih Terim’in koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından 24 Mart’ta test yaptırmak için hastaneye gitmiş ve testlerinin pozitif çıkmasının ardından tedavi altına alınmıştı.

ALBAYRAK'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Öte yandan 18 Mart'ta hastaneye yatan ve 13 gündür kontrol altında tutulan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...