Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Temmuz 2021 21:42

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu ilk maçı öncesinde düzenlediği basın açıklamasında transfer sürecine ilişkin soruya cevap verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den transfer açıklaması
Fatih Terim,Galatasaray,Şampiyonlar Ligi

Galatasaray Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Hollanda temsilcisi PSV ile karşılaşacak. Zorlu mücadele öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın açıklamasında soruları cevapladı. PSV takımının çok başarılı ve önemli bir kulüp olduğunu belirten Terim, “Roger Schmidt çok saygı duyduğum bir meslektaşım. Onlar da bizim gibi sezonu erken açtılar. Ciddi ve önemli bir rakip ile oynayacağız. Umarım buradan ikinci maçımıza bizi daha avantajlı kılacak bir neticeyle ayrılırız. Dikkat etmemiz gereken bir takım." ifadelerini kullandı.

TERİM’DEN TARAFTARA BİZE GÜVENİN MESAJI

Transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Terim, “Özellikle transferler konusunda kısa süre de olsa müsaade rica ediyorum. 23 kişi geldik buraya ve bu arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli. Kısa süre transfer konusunu askıya alırsak mutlu olacağım. Burada bulunan tüm oyuncularımıza saygı göstermemiz gerekiyor." şeklinde konuştu. Galatasaray’ın transfer politikası hakkında bilgi veren Terim, acele etmeyeceklerini belirterek taraftarlara bize güvenin mesajı verdi.  Takımın yüksek maaş alan tecrübeli futbolcularıyla ilgili yorum yapan Terim, "Feghouli, Falcao ve Babel önemli oyuncularımız. Başkanımızın 4 oyuncuyla ilgili ekonomik işaretinin, oyuncularımızın teknik kapasiteleri veya hizmetleriyle alakası yoktu, onlar bizim kıymetlilerimiz. Tecrübeli arkadaşlarımızdır. Her an onlardan faydalanmayı düşünüyoruz." diye konuştu. Galatasaray'ın PSV'ye konuk olacağı 2. eleme turu ilk maçı, yarın TSİ 22.00'de başlayacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den transfer açıklaması

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...