Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Şubat 2014 15:39

Galatasaray Tokatspor maçı geniş özeti ve golleri

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tokatspor'u Hajrovic(25'), Yekta(40') ve Veysel Sarı(83')'nın golleriyle 3-0 mağlup etti.

Galatasaray Tokatspor maçı geniş özeti ve golleri
Galatasaray Tokatspor,Galatasaray Tokatspor maçı,Galatasaray Tokatspor maçı geniş özeti,Galatasaray Tokatspor maçı geniş özeti ve golleri,

Karşılaşmaya Galatasaray baskılı başladı. Fakat ev sahibi Tokatspor da taraftarının da desteğiyle mücadeleye istekli başladı. İlk bölüm karşılıklı ataklarla geçilirken yeni transfer Lucas Ontivero’nun 17. dakikadaki sert şutu üst direğe çarpıp kale çizgisini geçse de hakem devam kararı verdi. Fakat Ontivero güzel oyununu sürdürünce 25. dakikada pas attığı Hajrovic topu kalecinin yanından ağlara gönderdi. Bu golün ardından oyunun kontrolü tamamen Galatasaray’a geçti. 40. dakikada bu kez sahneye Yekta çıktı. Ceza sahasının hemen dışından topa çok sert vuran Yekta takımının ikinci golünü attı. Mücadelenin ilk yarısı da 2-0 olarak sonuçlandı.
İkinci yarı yine Galatasaray’ın kontrolünde başladı. Telles’in ortalarıyla rakip kalede tehlike yaratan sarı kırmızılı ekip, Ontivero’nun güzel oyunuyla baskını iyice arttırdı. 73. dakikada yeni transfer Umut Gündoğan’ın şutu direkten dışarıya gitti. 80. dakikada ise Tokatspor’da Sebahattin’in kafasında top yine direkten döndü. Fakat 83. dakikada başka bir yeni transfer Veysel Sarı takımının 3. golünün altına imzasını attı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.
90. DK: Maçın sonuna bir dakika eklendi.

86. DK: Tokatspor, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanı içinde oluşan karambolde Emin'in sert şutu Chedjou'nun başına vurdu ve Chedjou bir sakatlık geçirdi.
85. DK: Galatasaray, 4. gole çok yaklaştı. Savunma arkasına koşu yapan Berk'e atılan ara pasında Berk'in karşı karşıya pozisyonda vuruşunu kaleci Mehmet çıkardı. Ardından Umut'un ve Hajrovic'in vuruşları da savunmadan döndü. Dönen topu ceza alanı dışında kontrol eden Salih'in vuruşu ise yandan dışarıya gitti.
83. DK:  Sol kanattan sağ kanada atılan uzun topu kontrol eden Hajrovic, sağ kanattan ceza alanına giren Veysel'e pasını attı ve Veysel de kaleciyi vücut çalımıyla geçtikten sonra topu ağlara gönderdi
82. DK: Tokatspor'un gol arayışları sürüyor. Savunmadan gönderilen uzun topa ceza alanı dışından Özgür, aşırtma bir vuruşu denedi ama Ufuk topu kontrol etti.
81. DK: Aynı noktadan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada bu kez savunma topu uzaklaştırdı.
80. DK: Tokatspor, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Sebahattin'in kafa vuruşu direkten döndü ve ardından savunma topu yine kornere gönderdi.
79. DK: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Umut Bulut oyundan çıkarken Koray Günter oyuna girdi.
76. DK: Gelişen Tokatspor atağında Gökhan'ın savunma arkasına koşu yapan Rıdvan'a gönderdiği pasta Burdisso'nun kontrolündeki top dışarıya gitti.
73. DK: Sarı kırmızılı ekip 3. gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza alanına yerden atılan pasta Umut Gündoğan, topla buluşup sağ köşeye vuruşunu yaptı ama direğe çarpan top dışarıya gitti.
72. DK: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Alex Telles oyundan çıkarken Berk İsmail Ünsal oyuna girdi.
71. DK: Galatasaray'da rakip ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Emre, kalabalık savunma arasından çıkmaya çalıştı ama başarılı olamadı.
68. DK:  Tokatspor'da oyuncu değişikliği. Mutlu İlengöz oyundan çıkarken Emin Yalın oyuna girdi.
67. DK:  Galatasaray'da Lucas Ontivero oyundan çıkarken Umut Gündoğan oyuna girdi.
66. DK: Etkili gelişen Tokatspor atağında Meriç'in sağ kanattan ceza alanına yerden atılan pasta Mutlu'nun vuruşunu kaleci Ufuk kontrol etti.
64. DK: Gelişen Tokatspor atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada son anda Telles, topa müdahale etti ve topu uzaklaştırdı.
61. DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Yaşar'ın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
60. DK: Tokatspor gole çok yaklaştı. Ceza alanına yapılan ortada Mehmet'in sol çaprazdan yakın mesafeden vuruşunda son anda Ufuk, topu kornere gönderdi.
59. DK: Galatasaray'da İzet Hajrovic bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
57. DK: Galatasaray atağında Ontivero'nun ceza alanı dışından sert şutu üstten dışarıya gitti.
53. DK: Kullanılan serbest vuruşun ardından sol kanatta topla buluşan Telles'in ceza alanına ortasında savunma son anda topu uzaklaştırdı.
50. DK: Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Caner'in doğrudan kaleye göndermek istediği top farklı şekilde dışarıya gitti.
47. DK: Tokatspor atağında Mutlu'ya faul yapan Veysel Sarı, sart kart gördü.
46. DK:  Tokatspor, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Abdullah Eryılmaz oyundan çıkarken Özgür Meriç Gayretli oyuna girdi.
45. DK: Hakem düdüğü çaldı ve ikinci yarı başladı.
Özgüç Türkalp ilk yarının son düdüğünü çaldı.
45+ DK: Tokatspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada uzak direk yakınlarında Mutlu'nun kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
45. DK: İlk yarının sonuna 1 dakika uzatma eklendi.
43. DK: Kullanılan serbest vuruşta Alex Telles'in kaleye vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
42. DK: Sarı kırmızılıların baskılı olduğu anlar. Sağ kanatta topla buluşan Hajrovic, Mutlu'dan sıyrılmak isterken ceza alanı yakınlarında yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
40. DK:  Rakip yarı alanda topla buluşan Yekta, rakiplerinden bir bir sıyrılıp ceza alanı dışından sağ çaprazdan, sağ ayağıyla sol üst köşeye müthiş bir şut çıkardı ve top ağlarla buluştu.
36. DK: Umut Bulut'un pasında topla ilerleyen Ontivero şutunu çekti ama savunma araya girdi ve topun kontrolünü sağladı.
35. DK: Orta alanda gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Veysel Sarı, Mehmet'e faul yaptı.
30. DK: Tokatspor'da erken değişiklik Güven Güneri çıktı Serkan Doğan girdi.
29. DK: Tokatspor sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Kale sahasına yapılan ortada Rıdvan'ın yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
28. DK: Bu kez gelişen Tokatspor atağında Rıdvan'ın ceza alanına sert ortasında savunmada Chedjou topu karşıladı.
27. DK: Sarı kırmızılı ekipte Salih Dursun'un uzak mesafeli şutu yandan dışarıya gitti.
25. DK:  Gelişen Galatasaray atağında Ontivero'nun savunma arkasına koşu yapan Hajrovic'e pasın da Hajrovic, sol çaprazdan vuruşunu yaptı ve kaleciyi geçen top ağlarla buluştu.
22. DK: Bir başka Tokatspor atağında Rıdvan, ceza alanına girdi ama Chedjou'nun savunmasında topu oyun alanında tutamadı.

21. DK: Sağ kanattan gelişen Tokatspor atağında Rıdvan, taşıdığı topu Mehmet'e kazandırmak istedi ama araya Chedjou girdi.
16. DK: Galatasaray yine etkili geldi. Ontivero'nun uzak mesafeden sert şutu üst direkten döndü ve ardından kaleci Mehmet topu kurtardı. 

15. DK: Alex Telles'in kullandığı kornerde savunma topu uzaklaştırdı.

14. DK: Çok tehlikeli gelişen Galatasaray atağında Ontivero, topu ceza alanına kadar taşıyıp Umut ile duvar pası yaptı ama savunma son anda topu kornere gönderdi.
12. DK: Serbest vuruşu kullanan Hajrovic topu kaleciye nişanladı.

11. DK: Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Ontivero, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
9. DK: Galatasaray savunmasında topla buluşan Burdisso'nun rakip savunma arkasına koşu yapan Umut'a gönderdiği uzun topta Umut, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı. Hakem devam dedi.
7. DK: Bir başka Galatasaray atağında Yekta'nın ceza alanına aşırdığı topu savunma karşıladı.
6. DK: Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanda topla buluşan Telles'in Ontivero'ya pasında Ontivero, topu kontrol etmek isterken ellerini kullandı.
5. DK: Sol kanattan etkili gelişen Tokatspor atağında Mehmet, rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girdi ama yerden pasında araya Burdisso girdi.
3.DK: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Telles'in köşe gönderi yakınlarından ortasında kale sahasına gelen topu kaleci Mehmet kontrol etti.
2.DK: İlk atak Tokatspor'dan geldi. Savunmanın arkasına koşu yapan Mehmet'e atılan pasta Mehmet, Burdisso'ya faul yaptı.
1.DK: Özgüç Türkalp düdüğü çaldı ve maç başladı.
TOKATSPOR: Mehmet, Furkan, Yaşar, Soner, Caner, Mutlu, Serkan, Haluk, Gökhan, Recep, Güven
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Şahan
GALATASARAY: Ufuk Ceylan, Guillermo Burdisso, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Salih Dursun, Veysel Sarı, Izet Hajrovic, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Lucas Ontivero, Umut Bulut
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
GOLLER: Hajrovic 25'
STAT: Gaziosmanpaşa (Tokat)
SAAT: 14.00
HAKEM: Özgüç Türkalp

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...