Tgrt Haber
26 Ekim 2014 17:39

Galatasaray, transferde bombayı patlatıyor!

Liverpool yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Glen Johnson'a kulüp bulmasını söyledi.

Galatasaray, transferde bombayı patlatıyor!
galatasaray,liverpool,transfer,

Galatasaray, Johnson'ın durumunu yakından takip ediyor. Yurt dışında forma giymeye sıcak baktığı bilinen oyuncunun transferinin önündeki en büyük engel ise haftalık ücretinin yaklaşık 160 bin euro olması.Ağustos ayında yaptığı bir açıklamada, "Sözleşme konusunda çok rahatım. Kulüple herhangi bir görüşmemiz olmadı. Devre arası transfer döneminde gelen teklifleri değerlendirebilirim. Şu anda Liverpool için ter döküyorum ve burada mutluyum, elbette kalmayı tercih ederim." ifadelerini kullanmıştı.
Uzun süreli sakatlığını atlattıktan sonra 3-2'lik galibiyetle sona eren QPR maçında ve Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında 90 dakika sahada kalan Johnson, Cumartesi günü Hull City ile oynanan maçta ise yedek kulübesinde oturmuştu30 yaşındaki yıldız futbolcu, 2009 yılında Portsmouth'tan 20 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.

Galatasaray, transferde bombayı patlatıyor!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...