Tgrt Haber
28 Nisan 2021 20:46

Galatasaray ve Beşiktaş hata yapmadı

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Galatasaray hata yapmadı. Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederken, Galatasaray evinde 4 maç sonra Konyaspor'u yenerek 3 puan aldı.

Galatasaray ve Beşiktaş hata yapmadı
BEŞİKTAŞ,GALATASARAY,Süper Lig,Şampiyon,Yarış,Zirve

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Galatasaray hata yapmadı.

ÇAYKUR RİZESPOR-BEŞİKTAŞ: 2-3
Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan Beşiktaş, rakibini 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yarışında kritik üç puanın sahibi oldu. Beşiktaş'ı galibiyete taşıyan golleri N'Koudou, Gökhan Töre ve Rachid Ghezzal kaydetti. Şampiyonluk yarışında kritik bir galibiyet alan siyah-beyazlıların gollerini 16'da N'Koudou, 57'de Gökhan Töre ve 75'te Rachid Ghezzal kaydetti.

GALATASARAY-KONYASPOR: 1-0
Süper Lig’in 38. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla zirve takibini sürdürdü. Aslan ayrıca ligde evindeki kötü seriyi de bitirdi. Cimbom Türk Telekom Stadyumu’nda son oynadığı 4 karşılaşmadan 3 puan alamamıştı. Galatasaray bu süreçte Sivasspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile berabere kalırken, Çaykur Rizespor’a da mağlup olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...