Tgrt Haber
18 Temmuz 2015 22:48

Galatasaray ve Beşiktaş'a kötü haber

Manchester United menajerı Louis van Gaal, Robin van Persie'nin gidişi sonrası forvet bölgesinde eksik kalmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ve Beşiktaş'a kötü haber
galatasaray, beşiktaş,

 Manchester United menajerı Louis van Gaal, Robin van Persie'nin gidişi sonrası forvet bölgesinde eksik kalmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Galatasaray ve Beşiktaş ile adı geçen Hernandez'in takımda şans bulacağını belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarını Amerika turunda sürdüren United'da menajer Louis van Gaal, Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından Javier Hernandez'in daha fazla şans bulabileceğini söyledi.

Kamp kadrosuna alınmayan ve bu gelişmenin üzerine Galatasaray ve Beşiktaş için adı geçen Hernandez ile ilgili konuşan Hollandalı menajer, "Falcao ve Van Persie ayrıldı. Artık Hernandez'in daha fazla şansı var. Bunu kullanacağını sanıyorum. Geçen sezon Real Madrid adına kritik gollere imza attı. Geçen hafta omzundan bir sakatlığı vardı. Meksika milli takımından kalan. Bu yüzden kampa gelecek hafta katılacak. Öte yandan forvet pozisyonunda Rooney gibi bir yıldızımız var" diye konuştu.

Geçen sezon Real Madrid formasıyla toplam 34 maça çıkan Hernandez 9 gol atıp 9 asist yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...