Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2021 11:51

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin istediği golcüyü Barcelona kaptı

Yolu bir dönem Türkiye'den de geçen ve adı son dönem de hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile anılan Cedric Bakambu Çin'den ayrıldı. Kulübü Beijing'e veda eden Kongolu forvetin yeni durağı ise İspanyol devi Barcelona olacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin istediği golcüyü Barcelona kaptı
galatasaray,fenerbahçe,transfer

Galatasaray ve Fenerbahçe, borservisi elinde olan Cedric Bakambu'yu transfer etmek için yarışa girişti. Ancak Kongolu oyuncunda iki kulübe de kötü haber geldi.

Bir dönem Türkiye'de Bursaspor forması giyen, 2018 yılından bu yana ise Çin liginde top koşturan Cedric Bakambu, kulübü Beijing Guoan'a veda etti. Aralık ayında sözleşmesi sona erecek olan oyuncu, takımıyla çıktığı 87 maçta 58 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin istediği golcüyü Barcelona kaptı

TÜRK DEVLERİ İSTEDİ, BARCELONA KAPTI

2018 yılında 40 milyon euro bonservis bedeliyle Villareal'den Çin'in yolunu tutan 30 yaşındaki futbolcunun ocak ayında bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer olacağı öğrenildi.

Kariyerine Fransa ekibi Sochaux'da başlayan Bakambu, 2014'te transfer olduğu Bursaspor'da yaklaşık bir yıl görev yapmış ve sonrasında Villarreal'e imza atmıştı. Bursaspor bu transfer için kulübüne 1.8 Milyon Euro bonservis ücreti kendisine ise 800 bin Euro ödemişti.

Bakambu, Çin'deki maddi sıkıntılar ve katı pandemi kısıtlamaları nedeniyle ligden ayrılan yüksek profilli isimden biri oldu. Daha önce de teknik direktör Fabio Cannavaro, Paulinho ve Marko Arnautovic gibi isimler ülkeden ayrılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...