Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2022 00:40 - Güncelleme : 20 Ağustos 2022 09:38

Galatasaray yılın bombasını patlatıyor: Eden Hazard formaya yakın!

Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olan ancak hayal kırıklığı yaşatan yıldız futbolcu Eden Hazard'ın Galatasaray'ın radarına girdiği ileri sürüldü. Ancak oyuncuyu elinden 40 milyon euro gibi bir bedelle elinden çıkarmak isteyen eflatun beyazlıların bu talebinin, Galatasaray'ın önünde büyük engel oluşturduğu belirtildi. Ancak sarı kırmızılıların kiralık formülü üzerinden bir teklifte bulunabileceği gelen bilgiler arasında.

Galatasaray yılın bombasını patlatıyor: Eden Hazard formaya yakın!
Galatasaray,Eden Hazard,Real Madrid

Büyük umutlarla geldiği Real Madrid'de kadroda düşünülmeyen Eden Hazard için Galatasaray'ın adım attığı iddia edildi. Dries Mertens, Lucas Torreira ve Seferovic gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katan sarı kırmızılı ekibin, Belçikalı yıldız için nabız yokladığı ancak fiyatından dolayı başka formüller üzerinde çalıştığı belirtildi.

ASLAN HAREKETE GEÇTİ

Chelsea'da gösterdiği performansla 2019 yılında Chelsea'den 115 milyon euroya Real Madrid'e transfer olan Belçikalı yıldız Eden Hazard, İspanyon ekibinde gözden çıkarıldı. İspanyol gazetelerinde çıkan haberlere göre, sarı kırmızılı ekip, Ancelotti'nin kadroda düşünmediği Hazard'ı transfer etmek için harekat başlattı. 

40 MİLYONA BIRAKIYOR

Belçikalı yıldız için gelecek tekliflere açık olan eflatun-beyazlılar, futbolcuyu düşük bir bonservis ile bırakmayı düşünmüyor. Real Madrid Eden Hazard için, 40 milyon euro bonservis geliri bekliyor. Bu durum Galatasaray'ın önündeki en büyük engel olarak görülürken sarı kırmızılıların kiralama formülüne gidebileceği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...