Tgrt Haber
10 Kasım 2021 14:25

Galatasaray'a 2 deplasman maçını seyircisiz oynama cezası

UEFA, Marsilya ile deplasmanda oynanan maçta yaşanan tribün olayları nedeniyle Galatasaray'a 2 deplasman maçını seyircisiz oynama cezası verdi. Deplasmanda oynanan maçta rakip tribünler sahaya yabancı madde yağdırmıştı. Taraftarlarımızı provoke etmek için Ermenistan ve sözde Kürdistan bayrağı açılmıştı.

Galatasaray'a 2 deplasman maçını seyircisiz oynama cezası
marsilya,galatasaray,uefa,patrick van aanholt

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. haftasında deplasmanda Marsilya ile oynadığı maçta tribün olayları yaşanmış ve mücadele birkaç kez durmuştu. UEFA, yaşanan olayların ardından aldığı kararları açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübe Avrupa'da 2 deplasman maçını seyircisiz oynama cezası verildi. Ayrıca sarı-kırmızılı kulübe 50 bin Euro para cezası verildi.

MAÇ 8 DAKİKA DURMUŞTU

Karşılaşma, Galatasaray taraftarlarının bulunduğu tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle 38. dakikada hakem Alejandro Hernandez tarafından durdurulmuştu.

İki takım taraftarları arasında gerginliğin de başlamasıyla, önce teknik direktör Fatih Terim, daha sonra da kaleci Fernando Muslera sarı-kırmızılı futbolseverlerin bulunduğu tribüne gidip, sakin kalınmasını istemişti.

Zaman zaman güvenlik güçleri müdahalede bulunurken, stat hoparlörlerinden Türkçe ve Fransızca uyarı anonsları yapılmıştı..

Müsabaka 8 dakikalık duraklamanın ardından tekrar başlamıştı.

PROVOKASYON KAMERADA

Veledrome Stadı'nda oynanan karşılaşmada Marsilya taraftarlarının Ermenistan bayrağı ve sözde Kürdistan bayrağı açtı.

Marsilya taraftarının, Galatasaray tribünlerine 'kafa kesme' hareketi yaptığı anlar büyük tepki çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...