Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Şubat 2014 18:27

Galatasaray'a Andrea Ranocchia müjdesi

Devre arası transfer dönemini stoper alarak kapatmayı planlayan Galatasaray’ın İnter forması giyen 25 yaşındaki ismi kiralamak için el sıkıştığı kaydedildi.

Galatasaray'a Andrea Ranocchia müjdesi
transfer, dönem, stoper, galatasaray, inter forması, Ga­la­ta­sa­ray, İn­ter

Sarı-Kırmızılı yönetimin İtalya’da uzun süren pazarlıklar sonucunda mutlu sona ulaştığı belirtildi. Oyuncunun bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Dev­re ara­sı trans­fe­ri sto­per­le nok­ta­la­mak is­te­yen Ga­la­ta­sa­ray, İn­ter'de for­ma gi­yen 25 ya­şın­da­ki İtal­yan oyun­cu An­dre­a Ra­nocc­hi­a için mut­lu so­na ulaş­tı... Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­ti­min İtal­ya’da İn­ter­li yet­ki­li­ler­le yap­tık­la­rı gö­rüş­me­ler­de olum­lu ya­nıt al­dık­la­rı ve de­ne­yim­li oyun­cu­yu se­zon so­nu­na ka­dar ki­ra­la­mak için el sı­kış­tık­la­rı kay­de­dil­di. Söz­leş­me­de sa­tın al­ma op­si­yo­nu­nun da bu­lu­na­ca­ğı be­lir­til­di. Oyun­cu­nun bu­gün İs­tan­bul’da ol­ma­sı­nın bek­len­di­ği de ge­len ha­ber­ler ara­sın­da. Dany’nin se­zon so­nu­na ka­dar Be­şik­taş’a ve­ril­me­si de dik­kat­le­ri çek­ti.
Pa­zar­lık­lar çetin geçti
Oyun­cu­yu kad­ro­su­na kat­mak için yo­ğun ça­ba har­ca­yan Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim ön­ce­ki ak­şam İtal­ya’da İn­ter yet­ki­li­le­riy­le ye­mek­te bir ara­ya gel­di. İn­ter'in "Ra­nocc­hi­a'yı bon­ser­vi­si ile bir­lik­te ve­re­lim" tek­li­fi­ni 10 mil­yon eu­ro­luk ta­lep­ten do­la­yı ge­ri çe­vi­ren 'ki­ra­lık' for­mü­lü­nü dev­re­ye so­kan Ga­la­ta­sa­ray, 7 mil­yon eu­ro­luk bon­ser­vis be­de­li ve 6 ay­lık 750 bin eu­ro­luk ki­ra­la­ma be­de­li­ni içe­ren bir pa­ket sun­du. İtal­yan eki­bi­nin 10 mil­yon eu­ro sa­tın al­ma op­si­yo­nun­da ıs­rar et­me­si ve 'ki­ra­lık' tek­li­fi­ne sı­cak bak­ma­ma­sın­dan do­la­yı pa­zar­lık­lar tı­ka­nır gi­bi ol­du. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­ti­mi­nin yo­ğun ıs­rar­la­rı üze­ri­ne ta­raf­la­rın or­ta yo­lu bu­la­rak trans­fe­ri bi­tir­mek için an­laş­tık­la­rı öğ­re­nil­di.
Herkes fedakarlık yaptı
Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar'ın oyuncu ile yaptıkları görüşmede Ra­nocc­hi­a'nın öncelikle 6 ay için 2 mil­yon eu­ro ta­lep etttiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin ise ilk teklifi 1 milyon euro garanti ve 20 bin euro maç başı ücret oldu. İn­ter'in ik­na ol­ma­sı­nın ar­dın­dan ge­rek oyun­cu­nun ge­rek­se de Ga­la­ta­sa­ray'ın fe­da­kar­lık ya­pa­rak trans­fe­re nok­ta ko­yu­lduğu ifade edildi.  Galatasaray’ın böylece  teknik direktör Roberto Mancini’nin ısrarla istediği stoper mevkisinde mutlu sona büyük oranda ulaştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...