Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2021 10:43

Galatasaray'a Brezilyalı 10 numara: Claudinho! Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Yeni sezonda şampiyon olmak ve genç bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Cimbom, 10 numara mevkisi için FCSB'den Olimpiu Morutan'ı gündemine almış, ancak başkan Burak Elmas, menajer oyunlarına işaret edip Rumen futbolcunun transferinden vazgeçtiklerini açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından B planını devreye sokan sarı-kırmızılılar, Brezilyalı 10 numara Claudinho'yla temasa geçti.

Galatasaray'a Brezilyalı 10 numara: Claudinho! Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Fatih Terim,Bragantino,Claudinho

Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali'nin "10 milyon euro" istemesiyle Morutan defterini kapatan Galatasaray'ın gündemine yeni bir 10 numara girdi. Önceki gün basın mensuplarıyla bir araya gelen Fatih Terim'in, "Buraya, Selçuk Hoca ve Necati Hoca ile bir oyuncu seyredip geldim" ifadesi dikkat çekmişti.

Tecrübeli teknik adamın izlediği oyuncunun Claudinho, izlediği maçın ise Sambacıların Mısır'ı 1-0 yendiği Olimpiyat Oyunları Çeyrek Final maçın olduğu öğrenildi. Terim'in yakından takip ettiği 24 yaşındaki oyuncu için kulübü Bragantino'nun son kararı verme aşamasında olduğu öğrenildi.

Bragantino ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Claudinho'nun Transfermarkt değeri 11 milyon euro... Gözden çıkarılan Falcao ve Feghouli ile yolların ayrılması durumunda artıya geçilen maaşları bu transfer için kullanılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...