Tgrt Haber
24 Haziran 2014 12:00

Galatasaray'a kötü haber

Galatasaray'ın teknik direktörlük için görüşmelerde bulunduğu Thomas Tuchel'in eski kulübü Mainz'dan konu ile ilgili açıklamalar geldi.

Galatasaray'a kötü haber
galatasaray, tuchel, mainz,

Galatasaray'ın hoca adayları arasında öne çıkan Thomas Tuchel için eski kulübü Mainz'dan açıklama geldi. Alman ekibinin sportif direktörü Christian Heidel, Tuchel'in sarı-kırmızılı kulüp ile anlaştığı iddialarını yalanladı. Heidel yaptığı açıklamada eski teknik direktörlerinin bir kulüp ile anlaşması olmadığını belirtirken, "Tabii ki bazı söylentiler ortaya çıkacaktır. Thomas bizim ile yollarını tam olarak ayırmadığı için, bu dedikodular bizi de ilgilendiriyor. Biz de sadece okuyoruz. Şu anda bizim bildiğimiz kadarıyla herhangi bir gelişme yok" diye konuştu.
MAINZ SÖZLEŞME FESHİNE YANAŞMIYOR!
Sezonun bitimine 5 hafta kala, 5 yıldır görev aldığı Mainz'daki görevinden istifa eden Tuchel'in sözleşmesi henüz feshedilmedi. Mainz yetkilileri, gelecek vaat eden teknik adam için yeni kulübünden sözleşme fesih bedeli talep ediyor. Kontratı 2015 yazında sona erecek olan hocanın kontratını feshetmeyeceklerini belirten Heidel, "Sözleşmesini fesh etmeyi düşünmüyoruz fakat bir çözüm bulmaya çalışmamız da şart. Yapılmış olan kontrat kontrattır. Ve Mainz'da yapılmış olan kontratlar tamamlanmalıdır" diyerek konu hakkındaki görüşlerini paylaşmıştı. Şu anda geçerli olan kontrata göre, 40 yaşındaki teknik adam 30 Haziran 2015'e kadar bir yere gidecek olursa 6.5 milyon avroluk tazminatı ödemek zorunda kalacak. (Kaynak: Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...