Tgrt Haber
21 Eylül 2014 20:26

Galatasaray'a müjdeli haber!

Borussia Dortmund'da ayak tarak kemiği çatlayan Henrikh Mkhitaryan en az 4 hafta sahalardan uzak kalacak. Galatasaray karşısında forma giymesinin mümkün olmadığı bildirildi.

Galatasaray'a müjdeli haber!
galatasaray,borissia dortmund,sakatlık,

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray ile birlikte D Grubu'nda yer alan Alman ekibi Borussia Dortmund'un beli sakatlıklardan doğrulmuyor. Sarı siyahlı ekipte en son sakatlanan isim ise Ermeni asıllı Henrikh Mkhitaryan oldu.
Borussia Dortmund'un cumartesi günü oynadığı Mainz 05 maçında 90. dakikada sakatlanan Mkhitarian'ın sakatlığının ciddi olduğu açıklandı ve Dortmund'un kulüp doktoru Markus Braun'a göre dört hafta sahalardan uzak kalacak. Mkhitaryan için beklenen sahalara geri dönüş tarihi ekimin son haftası. Mkhitaryan Borussia Dortmund'da sakatlanan altıncı oyuncu oldu.
Milli futbolcumuz Nuri Şahin, Marco Reus, Jacub Blaszszykowski, İlkay Gündoğan ve Oliver Kirch de Dortmund'da sakatlığı süren diğer orta saha oyuncuları. Ayrıca Alman stoper Mats Hummels da bu sezon sakatlığı sebebi ile Borussia Dortmund ile yeşil sahalara çıkamadı.Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Galatasaray, 22 Ekim'de Borussia Dortmund'u TT Arena'da ağırlayacak ve 4 Kasım'da da Dortmund'un sahası Signal Iduna Park'a konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...