Tgrt Haber
05 Mart 2014 17:04

Galatasaray'a TFF'den kötü haber geldi

Galatasaray, çirkin ve kötü tezahurat konusunda PFDK'ya sevkedildi. 150 bin TL para cezası alması beklenen Galatasaray'ın, ilk ihlalinde seyircisiz oynayacağı belirtildi.

Galatasaray'a TFF'den kötü haber geldi
tff, galatasaray, tezahurat, pfdk, seyircisiz oynama,

Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo'nun sürpriz sevkiyle korku yaşayan ancak PFDK'nın cezaya gerek görmemesiyle 'oh' çeken Galatasaray 'a, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) bir kötü haber daha geldi. Sporx.com'da yer alan habere göre; çirkin ve kötü tezahurat konusunda 2 ihlali bulunan Galatasaray, son oynanan Çaykur Rizespo karşılaşmasındaki kötü tezahuratlardan dolayı PFDK'ya sevk edildi.
Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi kapsamında yarın PFDK tarafından 3.ihlalden 150 bin TL para cezasına çarptırılması beklenen sarı-kırmızılılar, bu konuyla ilgili ilk ihlalinde alacağı ceza 1 maç seyircisiz oynama cezası olacak. 4 büyüklerden Fenerbahçe, disiplin talimatının 52. maddesinde yer alan çirkin ve kötü tezahurat fiiliyle ilgili 4.ihlalden 1 maç seyircisiz oynama cezasını çekerken ezeli rakipler Beşiktaş ve Trabzonspor da 3. ihlal ile seyircisiz oynama sınırında bulunuyordu. Galatasarayla ilgili sevk sarı-kırmızılıları diğer ezeli rakipleriyle aynı tehlike noktasına getirmiş oldu.
Bu arada Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçının görüntülerini inceleyen TFF, Başkent ekibinin futbolcusu Gosso'nun disipline sevkine gerek görmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...