Tgrt Haber
19 Şubat 2015 13:10

Galatasaray'a yıldız futbolcudan güzel haber

Antalya kampında sağ dizinden sakatlanan Semih Kaya bir ay sonra sahalara dönüyor.

Galatasaray'a yıldız futbolcudan güzel haber
galatasaray,semih kaya,sakatlık,

Habertürk'ün haberine göre; Sarı-Kırmızılı takımın Antalya kampında sağ dizinden sakatlanan Semih Kaya bir ay sonra sahalara dönüyor. Semih’in oynamadığı maçlarda savunmada sıkıntı yaşayan Hamza Hamzaoğlu, milli stoperden gelen habere çok sevindi. Tamamen iyileşen Semih’in, bugün takımla çalışmalara başlayıp çift kaleye çıkması bekleniyor. Semih’in, Sivas kafilesine alınmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.
Chedjou ve Melo'nun durumu belirsiz
Belinde ağrıları bulunan Chedjou’nun maça yetiştirilememesi halinde Hamzaoğlu’nun, cumartesi günü maç eksiğine rağmen Semih’e görev verebileceği bildirildi. Hamzaoğlu, zeminin durumuna ve çift kalelerdeki performansına göre Semih’i riske atmayıp Hakan Balta-Koray Günter ikilisiyle de maça çıkabilir. Balıkesir maçında sakatlanan Melo’nun da problemlerinin devam ettiği, oynayıp oynamayacağının yarın netleşeceği öğrenildi.
Sabri'den sevindiren haber
Bursaspor maçında sakatlanmasının ardından Eskişehir ve Balıkesir karşılaşmalarında takımını yalnız bırakan Sabri Sarıoğlu da iyileşti. Tecrübeli sağ bekin, Sivas’ta forma giymeye başlamasıyla birlikte performansı eleştiri konusu olan Tarık kulübeye çekilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...