Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Kasım 2020 18:26

Galatasaray’da 2 başkan adayı

Galatasaray Kulübü’nün aldığı seçim kararının ardından, kulüp eski yöneticilerinden Burak Elmas ve eski GSYİAD Başkanı Metin Öztürk, adaylıklarını açıkladı.

Galatasaray’da 2 başkan adayı
galatasaray,burak elmas

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık’ta yapılmak üzere seçim kararı aldı.

Seçim kararının ardından sarı-kırmızılı kulüpte bir dönem yöneticilik yapan Burak Elmas, adaylığını açıkladı. Sosyal medya üzerinden adaylığını açıklayan Elmas, "Galatasaray Yönetim Kurulu 19-26 Aralık 2020 tarihleri için seçim kararı almıştır. Ben ve yol arkadaşlarım Galatasarayımız’ın birliği ve geleceği için, Galatasaray değerleri çerçevesinde, değişimi sağlamak amacı ile yola çıkıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.


Galatasaray Divan Kurulu üyesi ve eski GSYİAD Başkanı Metin Öztürk, adaylığını açıkladı. Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, "Galatasaray Yönetim Kurulu seçim kararını açıkladı. Her zaman plansız ve baskın seçimlerin Galatasarayımıza zarar verdiğini düşündüm. Ben ve ekibim, gerek yaptığımız çalıştaylarla, gerekse yüz yüze toplantılarla son 14 ayda, 1.200 üyemiz ile bir araya geldik. Yüzde 40 değil, yüzde 100 hazırız. Sorunları biliyoruz. Güçlü ekibimizle ve camiamızın desteğiyle çözemeyeceğimiz sorun yok" ifadelerine yer verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...