Tgrt Haber
04 Ocak 2022 10:03

Son dakika! Galatasaray'da 2 koronavirüs vakası daha!

Son dakika haberi: Galatasaray'da Hollandalı yıldız Van Aanholt'un ardından 2 pozitif vaka daha olduğu açıklandı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan bilgilendirmede; Alpaslan Öztürk ve Fatih Öztürk'ün koronavirüs testlerinin pozitif olduğu duyuruldu.

Son dakika! Galatasaray'da 2 koronavirüs vakası daha!
Son dakika,Koronavirüs,Galatasaray,Kovid-19

Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Giresunspor'u konuk edecek olan Galatasaray'a koronavirüs şoku yaşanmaya devam ediyor. 8 Ocak Cumartesi günü oynanacak mücadele öncesinde vaka sayısı 3'e çıktı. Dün yapılan açıklamada Hollanda'da test yaptıran Patrick van Aanholt'un testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı.

GALATASARAY'A ŞOK ÜSTÜNE ŞOK

Van Aanholt'un izolasyon ile tedavi sürecine başlandığı aktarılırken, karantina süresi 7 Ocak Cuma günü dolacak 31 yaşındaki sol bekin, aynı gün yapılacak test sonucunun negatif çıkması durumunda İstanbul'a dönmesinin planlandığı kaydedilmişti.

Son dakika! Galatasaray'da 2 koronavirüs vakası daha!
 Fatih Öztürk 

Sarı-kırmızılı ekibe 2 kötü haber daha geldi. Yapılan bilgilendirmede, son yapılan test sonuçlarına göre; Fatih Öztürk ile Alpaslan Öztürk'ün de koronavirüse yakalandığı ifade edildi.

Son dakika! Galatasaray'da 2 koronavirüs vakası daha!
Alpaslan Öztürk

 

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...