Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ocak 2022 17:32

Son dakika! Galatasaray'a kötü haber: 3 kişinin koronavirüs testi pozitif

Son dakika haberi: Galatasaray, futbolculardan Taylan Antalyalı, Yardımcı Antrenör Selçuk İnan ile Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal'ın korona virüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

Son dakika! Galatasaray'a kötü haber: 3 kişinin koronavirüs testi pozitif
galatasaray,selçuk inan,taylan antalyalı,koronavirüs,pozitif

Galatasaray, Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal ve futbolculardan Taylan Antalyalı’nın korona virüs test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol Takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için yapılan Covid-19 PCR testlerinin ardından Yardımcı Antrenörümüz Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlumuz Cihan Ünal ve oyuncularımızdan Taylan Antalyalı’nın test sonuçları pozitif çıkmıştır. Selçuk İnan, Cihan Ünal ve Taylan Antalyalı için ilgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Son dakika! Galatasaray'a kötü haber: 3 kişinin koronavirüs testi pozitif
Galatasaray'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklama

PATRİCK VAN AANHOLT DA POZİTİF

Öte yandan 3 gün önce, sarı-kırmızılı ekibin Hollandalı futbolcusu Patrick van Aanholt'un ülkesinde yaptırdığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Van Aanholt'un izolasyon ile tedavi sürecine başlandığı aktarılırken, karantina süresi 7 Ocak Cuma günü dolacak 31 yaşındaki sol bekin, aynı gün yapılacak test sonucunun negatif çıkması durumunda İstanbul'a dönmesinin planlandığı kaydedildi.

Afrika Uluslar Kupası için ülke milli takım kamplarında bulunan Sofiane Feghouli ile Mustafa Muhammed'in idmanda yer almadığı, Fernando Muslera ve Mbaye Diagne'nin ise tedavilerine devam edildiği aktarıldı.

Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla Giresunspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...