Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Eylül 2019 12:04

Galatasaray'da acı tablo! 30 puan kayıp

Malatya deplasmanında 89. dakikada yediği golle 2 puan bırakan Galatasaray, son 20 deplasman maçında sadece 8 galibiyet alabildi. Sarı-kırmızılılar 12 maçta toplam 30 puan bıraktı.

Galatasaray'da acı tablo! 30 puan kayıp
galatasaray,

Cimbom'un deplasman fobisi sürüyor... Yeni Malatya önünde çok önemli iki puan bırakan Galatasaray son iki sezonda dış sahada çıktığı 20 maçın yüzde 60'ında puan kaybetti. Sarı-kırmızılılar bu karşılaşmalarda sadece 8 galibiyet alabilirken, 6 yenilgi ve 6 beraberlik yaşadı. Galatasaray bu sezonun ilk haftasında Denizli'de 2-0 mağlup olurken, Kayseri deplasmanında son anda 3-2 kazanmıştı.

ASLAN SERGEN'İ GEÇEMİYOR
Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, Sergen Yalçın'ın yönettiği takımlara karşı pek de şansı tutmuyor. Sergen Yalçın'ın takımlarına karşı oynanan son 6 maçta sadece 1 galibiyet alan Galatasaray, 2 de yenilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...