Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ekim 2014 20:53

Galatasaray'da adayların renkeri belli oldu

Galatasaray'da 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesi adayların oy pusulası belli oldu.

Galatasaray'da adayların renkeri belli oldu
galatasaray, adaylar, renkler,

Galatasaray'da 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesi, başkan adayları Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat, hangi renkte oy pusulası kullanacaklarını belirledi.

Türk Telekom Arena Stadı’nda Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar yönetiminde, renk seçimi toplantısı gerçekleştirildi. Başkan adayı Alp Yalman adına toplantıya Nasuhi Sezgin katılırken bir diğer başkan adayı Duygun Yarsuvat ise kapalı zarf usulü yapılan seçimde hazır bulundu. Yapılan seçim sonrası Alp Yalman sarı, Duygun Yarsuvat ise kırmızı rengi seçti.

Duygun Yarsuvat ve Nasuhi Sezgin, birlikte basın mensuplarına poz verirken, seçimin Galatasaray'a yakışır bir şekilde geçmesi ve sonucunun herkes için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Öte yandan her iki başkan adayı da 18 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçına passolig kartları olmadığı için gitmeyeceklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...