Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ekim 2014 11:05

Galatasaray'da büyük kriz!

Galatasaray'da yeni yönetimin Florya'da yaptığı arama-tarama-sorun tepsiti çalışmalarında ilginç iddialar ortaya atıldığı öğrenildi.

Galatasaray'da büyük kriz!
galatasaray,melo,kriz,

Cesare Prandelli ile takım arasında köprü olmaya çalışan yöneticiler bir taraftan büyük çaba gösterirken "Florya'da sorun ne?" sorusu karşılığında "Melo" yanıtını aldılar. Bu olay kafalarda soru işareti oluştururken Melo'nun Sneijder ve yerli futbolcularla da sorun yaşaması dikkat çekti.
3'LÜ SAVUNMA KRİZ ÇIKARTTI
Anderlecht beraberliği sonrasında taraftara üçlü çektirdiği için Sneijder'in tepkisini çeken Melo, protesto edilen yerli oyuncuların danet dile getirilmese de isyanına yol açmıştı. Geçen sezonki Gökhan Zan kavgası unutulsa da Melo, yaptığı sabıkalı hareketler nedeniyle takımda sivrilen bir isim. İşte Melo'nun bu sezon dökülen performansı ile ilgili sorularda, "Prandelli'den memnun değil, huzursuz. Maçlarda oynamak bile istemiyor. Hocaya inancı yok" karşılığı alındı.
İLK SAVUNAN OYDU FAKAT!
Fiorentina'da birlikte çalışan Melo-Prandelli arasına ise 3'lü savunma girdi. Olaya göre, 3-5-2 sisteminde oynamak istemeyen Melo, Arsenal deplasmanında karizma olarak çökünce hocasına hırslandı. Bu sezon genel olarak performansı da bu yüzden düşük kaldı. Prandelli'nin sistem, taktik ve oyun anlayışından memnun kalmayan Melo, Başakşehir yenilgisi sonrası ise Prandelli'yi savunan isim olmuştu. Melo, "Prandelli hocamızın suçu yok. Bizim çalışmamız, zihinsel olarak değişmemiz lazım" diyerek takımı işaret etmişti.
(Akşam)

Galatasaray'da büyük kriz!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...