Tgrt Haber
25 Şubat 2015 09:46

Galatasaray'da büyük kriz, istifa ediyor

Yarsuvat, yabancı oyuncu kuralı ile ilgili kendisinden habersiz Tahkim'e itiraz eden yöneticilere tepki gösterdi ve toplantıyı terk etti.

Galatasaray'da büyük kriz, istifa ediyor
galatasaray, kriz, istifa, duygun yarsuvat,

Galatasaray yönetiminde dün büyük bir kriz yaşandığı ortaya çıktı. Önümüzdeki sezon uygulanacak yeni yabancı oyuncu kuralı ile ilgili olarak Sportif AŞ. yönetiminin kendisinden habersiz Tahkim Kurulu'na itiraz dilekçesi yazdığını öğrenen başkan Duygun Yarsuvat küplere bindi. Sarı-kırmızılı yöneticilerin Hamdi Yasaman imzalı dilekçe ile önümüzdeki sezon uygulanacak olan 14 yabancı oyuncu kuralının bir yıl daha ötelenmesini istediğini öğrenen Yarsuvat'ın yönetim kurulu toplantısında esip, gürlediği kaydedildi. Başta Sportif AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yasaman olmak üzere diğer yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'e oldukça sinirlenen Duygun Yarsuvat'ın başkanlık hakkını kullarak Tahkim Kurulu'na yapılan itiraz dilekçesini de gece geç saatlerde geri çektirdiği bildirildi.

İsteyen gereğini yapsın

Sarı-kırmızılı ekibin başkanı kapıyı çarpıp yönetim kurulu toplantısını terk ederken, "Ben gereğini yaptım, isteyen de gereğini yapabilir" diyerek yönetici Hamdi Yasaman'ı istifaya zorladı. Bütün bu gelişmelerin ardından Hamdi Yasaman'ın da istifa kararı aldığı ve bugün başkan Yarsuvat'a istifa dilekçesini vereceği ifade edildi.

Galatasaray olağanüstü toplanıyor!
Galatasaray’da dün yaşanan büyük bir krizin ardından yönetim bugün olağanüstü toplanma kararı aldı. Sarı-kırmızılı kulübün gelecek sezon yürürlüğe girecek olan “Futbolcuların Uygunluğu ve Yerli Futbolcu Teşvik Sistemi”nin kesinlik kazanmasına saatler kala önceki gün Tahkim Kurulu’na başvurması büyük restleşmeye neden oldu. Başkan Yarsuvat büyük tepki gösterdi, Başvuru son anda geri çekildi. 2. Başkan Yasaman istifanın eşiğine geldi... Bu gelişmelerin ardından Sarı-Kırmızılı kulüp bugün saat 14:00'da olağanüstü toplanma kararı aldı. Skorer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...