Tgrt Haber
11 Nisan 2015 21:25

Galatasaray'da Fernando Muslera korkusu

Galatasaray, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın bonservisinin son taksidini ödeyemedi.

Galatasaray'da Fernando Muslera korkusu
galatasaray, fernando muslera,lazio,

Galatasaray'ın 19 Temmuz 2011'de Copa America devam ederken Fernando Muslera'yı, Lazio'dan Lorik Cana artı haklarının yüzde 50'sini elinde bulunduran Wanderers Montevideo takımına 6 milyon 750 bin euro ödemeyi vaad ederek transfer etti. Sarı-kırmızılılar, Muslera için Uruguay kulübüne her Ağustos ve Şubat aylarında 1 milyon 125 bin euro ödemeyi taahüt emişti. Muslera için son ödeme 2014 yılının Şubat ayında yapılacaktı. Fakat sarı-kırmızılı ekibin Muslera için yapılması gereken son ödemeyi gerçekleştirmediği iddia edildi.

Uruguay kulübünün Galatasaray'a FIFA üzerinden uyarı yazısı gönderdiği ve ödemenin yapılmasını istediği öğrenildi. Montevideo ekibinin elinde Muslera'nın sözleşmesiyle ilgili olarak "Galatasaray taahhüt ettiği ödemeleri zamanında gerçekleştirmemesi durumunda oyuncunun haklarının yüzde 25'lik kısmı kulübümüze geçer" maddesinin yer aldığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...