Tgrt Haber
04 Ocak 2022 10:25

Galatasaray’da Gedson Fernandes heyecanı! Fatih Terim'den özel görev

Süper Lig’in ilk yarısının bitimi sonrası ara transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray’da Gedson Fernandes heyecanı yaşanıyor. Sembolik olarak 10 numaralı formayı giymesi beklenen Fernandes 8 numaralı pozisyonda görev alacak.

Galatasaray’da Gedson Fernandes heyecanı! Fatih Terim'den özel görev
Galatasaray,Fatih Terim,Belhanda,Gedson Fernandes,ara transfer,Süper Lig

Süper Lig’in ilk yarısını 10. sırada bitiren Galatasaray’da yeni gelişmeler gündeme geldi. Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla çalışmalara hız veren Galatasaray eski futbolcusunun peşine düştü. Sarı- Kırmızılılarda Belhanda'dan boşalan 10 numara, ocak ayında yeni sahibini bekliyor. Yönetim ve teknik heyet uzun süredir rotasını çevirdiği Gedson Fernandes’in transferini bitirmek istiyor.

8 NUMARADA OYNAYACAK

Ara transfer döneminde Benfica'dan gelmesine kesin gözüyle bakılan Gedson, 10 numaralı formayı sembolik olarak giyecek. Portekizli yıldızın 8 numara pozisyonunda görev yapacağı belirtiliyor. 

FATİH TERİM’İN HAMLESİ

Berkan, Taylan, Aytaç üçlüsünden birini ön libero olarak kullanacak Fatih Terim, 33 numaralı formayı alan Cicaldau'ya on numara pozisyonunda görev verecek. Hücum bağlantısını da Gedson Fernandes’in yapacağı öğrenildi. Gedson Fernandes, bu sezon Benfica forması ile 4 maçta 107 dakika sahne aldı.

Galatasaray’da Gedson Fernandes heyecanı! Fatih Terim'den özel görev

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...