Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Nisan 2015 01:55

Galatasaray'da Hamit'in son durumu

Trabzonspor maçında sakatlanan Hamit Altıntop'un durumu belli oldu.

Galatasaray'da Hamit'in son durumu
galatasaray, hamit,

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanın ilk bölümünde pas ve pres çalışması gerçekleştirildi.

Antrenmanın ana bölümünde dar alanda yapılan çift kale maçta taktik varyasyonlar üzerinde duruldu.

Yapılan MR tetkiklerinde sol arka alt adale grubunda gerilmeye bağlı zorlanma ve kanama tespit edilen Hamit Altıntop, günü tedaviyle geçirdi.

Galatasaray Futbol Takımı, Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam(22 Nisan) saat 17.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

ORTA SAHADA MELO VE EMRE

Galatasaray, Trabzonspor yenilgisinin şokunu bu hafta Gaziantepspor maçında atlatmaya çalışırken, orta alanda iki önemli ismin etsikliğini de fazlasıyla hissedecek.

Sarı Kırmızılı ekipte sarı kart cezalısı Wesley Sneijder'in yanısıra, Trabzonspor maçının ilk yarısında sakatlanıp çıkan Hamit Altıntop'un da Gaziantepspor maçında oynaması riske girdi. Hamit Altıntop'un çekilen MR sonucu sol arka adalesindeki gerilmenin riskli olduğu ve bu yüzden tecrübeli oyuncunun tedavisinin maç gününe kadar süreceği bildirildi.

Sreijder ve Hamit'in yokluğunda ise teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, Trabzon'da ikinci yarıda oyuna giren ve son derece başarılı olan Emre Çolak ve Felipe Melo ikilisine yer vermesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...