Tgrt Haber
08 Nisan 2018 17:30

Galatasaray’da hazırlıklar tamamlandı

Süper Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı. Ayrıca sarı-kırmızılıların kamp kadrosu da belli oldu.

Galatasaray’da hazırlıklar tamamlandı
galatasaray,,haberler,,spor haberleri

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılılar, bugün THY’ye ait özel bir uçuşla Ankara’ya hareket ederek karşılaşma için orada kampa girecek. Teknik Direktör Fatih Terim’in belirlediği kamp kadrosunda ise şu isimler bulunuyor: "Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, Ryan Donk, Cedric Carrasso, Bafetimbi Gomis, Hakan Balta, Garry Rodrigues, Fernando Reges, Yuto Nagatomo, Jason Denayer, Sofiane Feghouli." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...