Tgrt Haber
14 Temmuz 2014 14:05

Galatasaray'da ikinci dalga! 4 oyuncu daha...

9 futbolcuyu kamp kadrosuna almayan Prandelli'nin operasyonu henüz bitmedi. İtalyan çalıştırıcı, İstanbul dönüşü ikinci kez neşteri vuracak.

Galatasaray'da ikinci dalga! 4 oyuncu daha...
Prandelli, Yekta, Hakan Balta, Chedjou, Emre Çolak, Galatasaray

Galatasaray'da Cesare Prandelli dönemi fırtınalı başladı. Sabri, Gökhan Zan, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Yiğit Gökoğlan, Engin Baytar, Lucas Ontivero, Sercan Yıldırım ve yeni transfer Kaan Baysal, Avusturya kampı kafilesine dahil edilmedi. Sarı-Kırmızılı ekipteki ilk operasyonunu, imza attıktan üç gün sonra yapan Cesare Prandelli bununla yetinmeyecek. Galatasaray'daki ikinci dalga, Avusturya kampının ardından gelecek. Prandelli bir kez daha bazı isimlere neşter vuracak. Henüz bu oyuncuların kim olduğu açıklanmadı. Ancak Mancini'nin raporlarında Yekta Kurtuluş, Emre Çolak ve Hakan Balta ile ilgili olumsuz görüşler belirttiği kaydedildi. Ayrıca Aurelien Chedjou'nun durumu da belirsiz. Cesare Prandelli yine de bu futbolculara Avusturya kampında şans tanıma kararı aldı. Buradaki performans ve azimlerine göre kaderleri belirlenecek. İşte Mancini'nin 'gönderilebilir' raporu verdiği bu oyuncuların son durumları...(Fanatik)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...