Tgrt Haber
11 Ocak 2022 16:19

Galatasaray'da istifa depremi! Terim'e en yakın isim görevinden ayrıldı

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra bir ayrılık daha yaşandı. Terim'in yıllardır en yakın çalışma arkadaşlarından biri olan Futbol A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Galatasaray'da istifa depremi! Terim'e en yakın isim görevinden ayrıldı
fatih terim,,galatasaray,,istifa,

Dün yapılan toplantının ardından Galatasaray ile yollar ayrılan Fatih Terim, bugün Florya'ya giderek futbolcular ve ekibiyle vedalaştı. Terim'in vedasının ardından sarı kırmızılılarda dikkat çeken bir istifa gerçekleşti.

Fatih Terim'in yakın arkadaşı olan ve yıllardır tecrübeli hocanın ekibinde çalışan Şükrü Hanedar, Futbol A Takım İdari Direktörlüğü görevini bıraktığın açıkladı. Hanedar veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray’daki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu görevi bana layık gören değerli büyüğüm İmparator Fatih Terim’e ve geçmiş dönem başkan ve yönetimlerine teşekkür ederim."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Galatasaray'da istifa depremi! Terim'e en yakın isim görevinden ayrıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...