Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Şubat 2015 20:05

Galatasaray'da istifa kararı

Başkan Duygun Yarsuvat'ın sert sözlerle hedef aldığı başkan yardımcısı Hamdi Yasaman'ın istifa kararı aldığı öğrenildi.

Galatasaray'da istifa kararı
gs

Galatasaray'daki skandalın artçı şokları sürüyor. Sportif AŞ Başkanı Hamdi Yasaman ile Abdurrahim Albayrak, Başkan Duygun Yarsuvat'a haber vermeden yeni yabancı kuralının iptaliyle ilgili tahkim kuruluna başvurması ve sonrasında yaşananlar, şok bir istifa ile son bulacak gibi. Başkan Duygun Yarsuvat'ın, Türk Telekom Arena'da yapılan yönetim kurulu toplantısında sert sözlerle hedef aldığı Yasaman'ın, kulüpteki tüm görevlerini bırakma kararı aldığı öğrenildi.

Tüm görevlerini bırakıyor

Yasaman'ın, diğer yönetim kurulu üyelerinin önünde Duygun Yarsuvat'tan duyduğu sözler nedeniyle çok içerlediği ve hem yönetim kurulundaki başkan yardımcılığı hem de Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan istifa edeceği bildirildi. Yarsuvat gibi Hukuk Profesörü olan Hamdi Yasaman'ın, kararını bazı idarecilerle paylaştığı ve yarın istifasını Başkan Duygun Yarsuvat'a sunacağı ifade ediliyor.

Prandelli'den sorumluydu

Hamdi Yasaman, ticaret hukukunda uzman olduğu için kasım ayı sonunda görevine son verilen eski teknik direktör Cesare Prandelli'nin tazminat talebi ve ilgili hukuk sürecini de yönetim adına takip ediyordu. Başkan Duygun Yarsuvat'ın, Yasaman'ın istifası halinde takınacağı tavır şimdiden merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...