Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Eylül 2021 19:54

Galatasaray'da Mbaye Diagne krizi!

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, evinde Alanyaspor'u ağırlarken sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Alanyaspor maçı öncesinde Florya'dan hareket eden takım otobüse geç kalarak stada kendi aracıyla giden Mbaye Diagne, maç kadrosunda yer almadı. Son iki maçta süre alamayan Mbaye Diagne, maçın ardından flaş bir paylaşıma imza atarken taraftarları da kızdırdı.

Galatasaray'da Mbaye Diagne krizi!
Galatasaray,Mbaye Diagne

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan yüksek bir bonservis bedeliyle transfer ettiği ve 2 kez kiralık olarak gönderdiği Mbaye Diagne, bu sezona gollerle başlamıştı. PSV ile oynanan Şampiyonlar Ligi rövanş maçında takımının tek golünü atan Diagne, St. Johnstone ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında da fileleri havalandırmayı başarmıştı. Avrupa'dan sonra Süper Lig'in ilk maçı olan Giresunspor karşısında da skora katkı yapan Diagne, Halil Dervişoğlu'nun transfer edilmesinin ardından Fatih Terim tarafından yedek kulübesine çekildi.

MAÇ ÖNCESİ OLAY PAYLAŞIM!

Mbaye Diagne, Fatih Terim'in bu kararına sosyal medya hesabından isim vermeden tepki gösterdi. Diagne paylaşımında, "Anlıyoruz o senin oğlun, problem değil. Bu pek bir şeyi değiştirmiyor, herkes bunu anlıyor. Allah her şeyi görüyor ama ben kabul etmem, izin vermem ve affetmem. Kimse beni küçük düşüremez, kimse beni istediğinde kullanamaz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Mbaye Diagne krizi!

ALANYASPOR YENİLGİSİNİN ARDINDAN ŞEHİR TURU YAPTI!

Florya'dan kalkan takım otobüsüne de geç kalarak kaçıran ve stada kendi imkanlarıyla giden Diagne bu paylaşımının ardından Fatih Terim tarafından Aytemiz Alanyaspor maçının kadrosuna dahil edilmedi. Maç kadrosuna alınmayan Diagne, Alanyaspor'un galip gelmesinin ardından tepki çeken bir paylaşımda daha bulundu ve ardından Instagram adresini kapattı.

Taraftarların tepki gösterdiği Mbaye Diagne, Alanyaspor mağlubiyetinin ardından yapmış olduğu paylaşımla bir kez daha gündeme geldi. Terim'in Diagne ile ilgili kadro dışı kararı verip vermeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında West Bromwich Albion'a kiralanan Mbaye Diagne, Premier Lig'de iyi bir sezon geçirmiş ve kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Galatasaray'a geri dönmüştü.

Galatasaray'da Mbaye Diagne krizi!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...