Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Aralık 2017 19:33

Galatasaray'da muhalefet harekete geçti

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulunun seçim kararı almasıyla birlikte muhalefet harekete geçti. Dursun Özbek'e karşı aday olacak isim cuma günü belli olacak.

Galatasaray'da muhalefet harekete geçti
galatasaray,,muhalefet,

Galatasaray'da dün yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında Teknik Direktör Igor Tudor'la yolların ayrılması kararı çıkarken, sürpriz ise seçime gitme kararı oldu. Yönetim, 13 Ocak'ta olağanüstü seçimli genel kurul kararı alırken, çoğunluk toplanmadığı takdirde seçimin 20 Ocak'ta yapılacağına karar verdi. Başkan Dursun Özbek bugün yaptığı basın toplantısında gerekçelerini açıklarken, muhalefet de harekete geçti. Dursun Özbek'e karşı aday çıkarmaya hazırlanan muhalif isimler, cuma gününe kadar çeşitli temaslarda bulunacak ve belli bir aday üzerinde yoğunlaşmaya çalışacaklar. Muhalefetin önemli isimleri arasında yer alan Ahmet Özdoğan ve Adnan Öztürk, şu anda aday olması gündemde olan isimler. Yapılacak olan temasların ardından bu 2 ismin de tek çatı altında birleşerek, Dursun Özbek'e karşı tek adayla seçime girmesi muhtemel.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...