Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Ekim 2019 09:35

Galatasaray'da operasyon kapıda!

Galatasaray'da alınan sonuçlardan çok kötü oyundan şikayetçi olan Fatih Terim, Belhanda, Feghouli, Babel ve Mariano'yu kulübeye gönderecek. Tecrübeli hoca takımın geri kalanını da sert şekilde uyaracak.

Galatasaray'da operasyon kapıda!
fatih terim,,galatasaray,

Lig sonuncusu Gençlerbirliği'ne iki puan kaptıran Galatasaray'da büyük operasyon kapıda. Maç sonunda isim vermeden futbolcularına sert mesajlar yollayan Fatih Terim düğmeye basıyor. Tecrübeli hoca radikal kararlar almaya hazırlanıyor.

Skorlardan çok takımın kötü mücadelesinden ve düşük konsantrasyonundan şikayet eden tecrübeli hocanın özellikle Belhanda, Feghouli, Babel ve Mariano'ya kızgın olduğu öğrenildi.

Milli aradan sonra 4 yıldızı kulübeye göndermeyi düşünen Fatih Terim'in diğer futbolcuları da sert şekilde uyaracağı, kadro dışı cezasının ise şu an gündemde olmadığı belirlendi.

BABEL'İN 6 MAÇTIR SKORU YOK

Ligin ilk 3 haftasında 2 gol atan Ryan Babel daha sonra çıktığı 6 maçta ise adeta kayıpları oynadı. Babel maç başına 14 top kaybı yaptı.

KAYIP ARANIYOR: TAYLAN ANTALYALI

Erzurumspor'dan transfer edilen Taylan Antalyalı bugüne kadar hiçbir maçta süre alamadı. Genç yıldızın neden oynatılmadığı bilinmiyor.

BELHANDA İSYANI

Gençlerbirliği maçında bir taraftarın kamerasına yakalanan Belhanda adeta eli belinde saha içinde yürüyor. Ayağına gelen topu kontrol edemedikten sonra da vurdumduymaz tavırlar sergiliyor. Bu görüntü Galatasaraylı taraftarları ayağa kaldırdı. Sosyal medyada Faslı yıldız hakkında çok ağır eleştiriler yapılırken, "Devre arası gönderilsin" yorumları yapıldı.

Düşük performansıyla taraftarları kızdıran Belhanda'nın son görüntüsü bardağı taşırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...