Tgrt Haber
24 Aralık 2015 16:05

Galatasaray'da Podolski'ye özel program

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Galatasaray'da Podolski'ye özel program
podolski,galatasaray,

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Kastamonuspor 1966'yı 2-1 yenen Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Ligdeki Akhisar Belediyespor maçında ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle sakatlanan Lukas Podolski'nin tedavi sonrası salonda terapistler eşliğinde özel çalıştığı duyuruldu.

Aynı karşılaşmada sağ dizine aldığı darbe sonrası yapılan MR tetkikinde, dış yan bağ hasarı tespit edilen Wesley Sneijder'in günü tedavi ile geçirdiği belirtildi.

Kastamonuspor 1966 maçında sol ayağına darbe alan Emre Çolak, sol kaval kemiğinden sakatlanan Jose Rodriguez ve sol ayak bileği burkulan Semih Kaya'nın, tedbir amaçlı günü tedavi ve salon çalışmasıyla geçirdiği duyuruldu. Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz'ın tedavilerine devam edilirken, tedavisi tamamlanan Jason Denayer'in ise kondisyonerler eşliğinde çalıştığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...