Tgrt Haber
01 Nisan 2016 14:52

Galatasaray'da Selçuk İnan sakatlandı

Galatasaray'ın bugün yaptığı antrenmanda sakatlanan yıldız oyuncu Selçuk İnan'ın Eskişehirspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

Galatasaray'da Selçuk İnan sakatlandı
eskişehirspor, galatasaray, selçuk ianan,

Galatasaray'da sakatlıklara bir yenisi daha eklendi. Sarı-kırmızılılar, Sneijder ve Hakan Balta'nın ardından Selçuk İnan'ın da sakatlanmasıyla büyük şok yaşadı. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün öğlen saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanda taktik çalışması yapılırken ayağına aldığı darbe sonrası acı içinde yere yığılıp kalan Selçuk İnan, idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Yıldız oyuncunun yapılan ilk kontrolünde arka adalesinde zorlanma olduğu ve Eskişehirspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.
Galatasaray'ın Eskişehirspor ile oynayacağı karşılaşmada sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Hakan Balta ve Selçuk İnan forma giyemeyecek. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...