Tgrt Haber
16 May 2014 14:18

Galatasaray'da şok, 'ikinci Ribery vakası'

Galatasaray'ın Boşnak futbolcusu Izet Hajrovic kaçtı ve sarı kırmızılı kulüp 'İkinci Ribery' vakası ile karşı karşıya kaldı.

Galatasaray'da şok, 'ikinci Ribery vakası'
galatasaray,ribery,vaka,izet hajroviç,GÜNCEL,GÜNCEL haberleri,

Futbolcuların alacaklarını 3 ay geriden ödeyen Galatasaray Kulübü'nde Hajrovic, avukatı ile ihtarname çekti ve ülkesine gitti. Trabzonspor maçından sonra ülkesine giden ve Lejla isimli nişanlısı ile dünya evine giren Izet Hajrovic bir daha da İstanbul'a dönmedi.  3 aydır alacağının ödenmemesi gerekçesi ile FIFA'ya başvuran Hajrovic, Bosna Hersek'ten dönmedi ve dün akşamki antrenmana da gelmedi.  G.Saray'ın Salı günü parasını yatırmasına karşın dönmeyen ve avukatının 'kontrat maddeleri gereğince, sözleşme fesh edildi' mesajını gönderdi. Hajrovic'e ulaşan ve parasının yatırıldığı iletilen G.Saray Yönetimine ' Ben G.Saray'da oynamak istiyorum ama mağdur oldum. FIFA'ya yaptığım başvurudan vazgeçerim' dese de şu ana dek böyle bir olay yaşanmadı. Hajrovic'in G.Saray'dan 400 bin euro alacağı olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...