Tgrt Haber
17 Temmuz 2014 09:48

Galatasaray'da yaprak dökümü! Bir ayrılık daha

Prandelli'nin takımın başına geçmesinden sonra sarı kırmızılılarda hareketli günler yaşanıyor.

Galatasaray'da yaprak dökümü! Bir ayrılık daha
prandelli,galatasaray,yaprak dökümü,parndelli,hareketli günler,

'Tuttocagliari' internet sitesinin flaş olarak geçtiği habere göre Galatasaray'ın genç yıldızı takımdan ayrılıyor.
PRANDELLİ BÖYLE İSTEDİ
Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, transfere el attı. Geldiğinden beri geçen sezonun maçlarını seyreden İtalyan teknik adam İtalya'nın Cagliari ve Sampdoria kulübünün teklif yaptığı Lucas Ontivero'yu gözden çıkardı.Calcimercato adlı internet sitesinde de yer alan haberde yabancı kontenjanındaki sıkıntı sebebiyle Prandelli'nin oyuncunun gidişine onay verdiği aktarıldı.
KİRALIK GİDİYOR
'Tuttocagliari'nin Radyo Sportiva'nun aktardığı bilgiye dayandırarak yaptığı habere göre Cagliari'nin Galatasaray'la anlaşmaya vardığı ve Ontivero'nun satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralandığı belirtildi. Ontivero'nun satın alma opsiyonu ise 5-7 milyon Euro civarında olacak.Geçen sezonun devre arasında Roberto Mancini'nin takıma kazandırdığı 20 yaşındaki Arjantinli oyuncu sarı kırmızılı kulüpte fazla forma şansı bulamamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...